06 / 05 / 2024

Confetti sarı banyo ürünleri

Confetti sarı banyo ürünleri

Birbirinden farklı renk ve desen seçenekleriyle banyoların havasını değiştiren Confetti, 2015 yazında banyoları altın sarısıyla zenginleştiriyor. Confetti swarovski taşlı, altın sarısı ürünleriyle banyo modasının öncüsü durumuna geldi.

Confetti, doğanın narin ve kibar etkisini banyolara taşıyor!

Türkiye’nin öncü banyo halı üreticisi Confetti, yüzde 100 pamuklu yapısı sayesinde çevre dostu olma özelliğiyle de ön plana çıkıyor. Naturel koleksiyonuyla şık ve modern modeller tasarlayan Confetti, doğanın narin ve kibar etkisini banyolara taşıyor

Confetti, Sevgililer Günü’ne özel halı tasarladı!

Türkiye’nin banyo halısında lider markası Confetti, Sevgililer Günü’ne özel tasarladığı halısıyla banyonuzu kırmızının şıklığı ile buluşturuyor. Confetti Elite Afrodis, dokusu ve renk seçenekleriyle O’na aşkınızı anlatmak için sizi bekliyor.

Confetti ile renklerin zarafeti banyoları süsleyecek!

Confetti, 2016 yılında da banyo halı trendine öncülük ediyor. Oluşturduğu koleksiyonlarında farklı renk, desen ve modellere yer veren Confetti, 2016 yılında banyoları soft renkler ve hareketli desenlerle canlandıracak

Confetti'den yeni tasarım banyo halıları!

Banyolar için şık ve modern çözümler sunan Confetti, farklı renk ve desenlerde tasarladığı banyo halılarıyla kış mevsiminde bahar havasını estirecek.

Confetti, Afrodis banyo halısı koleksiyonu ile dikkat çekiyor!

Türkiye’nin banyo halısında lider markası Confetti; sıcak yaz günlerini, kırmızının sıcak tonlarıyla banyonuza taşıyor. Afrodis banyo halısı koleksiyonu, uygun fiyatları ve şık tasarımları ile dikkat çekiyor.

Confetti Efes'i banyolara taşıyor!

Banyo halıları üreten Confetti, UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne giren İzmir’deki Efes Antik Kenti’nin güzelliğini banyolara taşıyor. Efes’in antik esintilerinden izler yansıtan banyo halıları, evinize mistik bir hava katacak.

Confetti altın sarısı ürünleriyle banyoların havasını değiştiriyor!

Birbirinden farklı renk ve desen seçenekleriyle banyoların havasını değiştiren Confetti, 2015 yazında banyoları altın sarısıyla zenginleştiriyor. Confetti swarovski taşlı, altın sarısı ürünleriyle banyo modasının öncüsü durumuna geldi.

Confetti camiler için halı tasarladı!

Türkiye’nin banyo halısı, çocuk halısı ve proje halı üreticisi Confetti, cami ve vakıflara özel ürettiği halılar için “Çelebizade” markasını yarattı.

Confetti Miami banyo halısı ile konfor ve şıklık bir arada!

Banyo halısında öncü Confetti, ipeksi dokunuşuyla ayaklarınızı yerden kesecek Miami koleksiyonuyla banyolarınızın havasını değiştiriyor. Confetti Miami banyo halısı ile konfor ve de şıklık bir arada.

Meritlife Kent Sarıgazi'de 209 bin TL'ye! Yüzde 20 peşinatla!

Sarıgazi'de AZ Yapı tarafından hayata geçirilen Meritlife Kent, 23 blokta 1032 konuttan meydana geliyor...

Sarıyer’de 4 milyon 929 bin TL’ye icradan satılık malikane!

Sarıyer İcra Dairesi 12 bin 323 metrekarelik bahçeli kargir evi ve bir masura su vasfındaki gayrimenkulün yarı hissesini satışa çıkardı

Muğla Sarıgerme Park Resort´ta 248 bin 717 TL´ye bahçe dubleksi!

Sarıgerme Park Resort, 24 blok ve 5 villadan meydana geliyor...

Kale Banyo'dan farklı duş sistemleri!

Kale Banyo, banyoların vazgeçilmezi duş sistemleriyle gündelik yaşamın stresinden arınma ve yenilenmeyi vaad ediyor

Confetti sarı banyo ürünleri Haberi

Confetti sarı banyo ürünleri

Birbirinden farklı renk ve desen seçenekleriyle banyoların havasını değiştiren Confetti, 2015 yazında banyoları altın sarısıyla zenginleştiriyor. Dekorasyona önem veren, detayların aksesuarlarda saklı olduğunu bilen kadınların tercihi olan Confetti;  swarovski taşlı, altın sarısı ürünleriyle banyo modasının öncüsü olmaya devam ediyor. 


Modayı takip eden kadınlar renk uyumuna sadece kıyafetlerde değil, ev dekorasyonunda da dikkat ediyor. Evlerde kullanılan renklerin uyum içinde olması mekana kimlik ve tarz kazandırırken aile bireylerinin kendini daha huzurlu hissetmesini de sağlıyor. Evinin tamamında bütünlük sağlanabilmesi için kullanılan tüm alanlara aynı özeni göstermek gerekiyor. Özellikle banyolarda kullanılan aksesuarların ve tercih edilen renklerin evin tamamı ile uyum içinde olması ev dekorasyonu yapılırken dikkat edilmesi gereken kuralların başında geliyor. 


Yılın trendi altın sarısı banyoları süslüyor

Ev dekorasyonunda en büyük yardımcınız Confetti’de banyo modasını yakından...