05 / 05 / 2024

Conrad İstanbul en iyi otel

Conrad İstanbul en iyi otel

Türkiye’nin en iyi oteli ödülünü alan Conrad İstanbul Bosphorus’un Genel Müdürü Andreas Jersabeck, başarıyla ilgili açıklama yaptı.

Şehirlerarası göç hızlandı: Hayat pahalılığı 3+1 evlere ve kalabalık aileyle yaşamaya talebi artırdı!

Büyükşehirlerden kıyı kentlerine göç gittikçe yoğunlaşıyor. En çok göç alan yer Muğla olurken İstanbul en çok terk edilen şehir oldu. 3 ve üzeri odalı dairelere talep yoğun. Gayrimenkul danışmanları birlikte yaşamaların da arttığına dikkat çekiyor. 

İstanbul zengin şehri oldu: Artık beyaz yakalı gurbetçilerin gözdesi değil!

Dünya üzerindeki 49 şehirdeki 12 bini aşkın expat’a çalışma şartlarından ev kiralarına, maaşın yaşanan yerdeki ortalamaya oranından eğlence maliyetine, ulaşımdan çocukların okul masrafına kadar birçok soru yöneltildi ve expat’lar için en iyi ve en kötü şehirler sıralandı. İstanbul en kötü 7'nci şehi

Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan 10’uncu ülke!

Doç. Dr. Faik Tanrıkulu, "2021 yılı verilerine göre Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan ülkeler arasında 10’uncu sıraya yükselirken, İstanbul en çok yatırım yapılan 7’nci şehir olmayı başardı." ifadesini kullandı.

Kentsel dönüşümde 'imar alanları ve riski bölgeler' ayrıntısı!

Kentsel dönüşüm, son zamanlarda sıklıkla oluşan depremler nedeniyle yeniden gündemimizde. İstanbul en riskli bölgelerden. İstanbul'da yapılacak kentsel dönüşümde yeni planlamalar yapılmalı...

Kanal İstanbul'a en büyük gelir gayrimenkulden!

Kanal İstanbul'un ÇED raporunda, yapılan finansal fizibilite çalışmasına konu olan gelir ve gider kalemleri sıralandı. Verilere göre, Kanal İstanbul en büyük kazancı gayrimenkulden sağlayacak.

Akıllı şehir sıralamasında İstanbul 104'üncü sırada!

Şehirlerin yaşabilirliğini artırmak, sevilen ve yaşanır şehirler inşa etmek akıllı şehir projeleri ile mümkün. İstanbul, en akıllı 180 şehir sıralamasında İstanbul 104'üncü sırada.. 

Avangart İstanbul projesi yüzde 50 kazanç sağlayacak!

Gül Proje'nin ihalesini 2015'te aldığı Seyrantepe'de bulunan Türk Telekom Arena'ya komşu arazisinde yükselecek Avangart İstanbul en ucuz metrekare fiyatlarıyla satışa başladı. Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, "Yatırımcı yüzde 40 ila 50 arasında bir kazanç sağlayacak" dedi.

Yabancılar en çok İstanbul'dan ev arıyor!

sahibinden.com Ocak 2017 Emlak değerlemesine göre nüfusa göre en büyük illerde yaşayanlar için konut arayışında İstanbul ilk sırada ipi çekiyor. Yabancı yatırımcılar içinde İstanbul en önde.

Conrad Türkiye’nin en iyi oteli seçildi!

Türkiye’nin en iyi oteli ödülünü alan Conrad İstanbul Bosphorus’un Genel Müdürü Andreas Jersabeck, başarıyla ilgili açıklama yaptı.

İstanbul en güvenli kentler arasında!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Dünyanın herhangi bir metropolü ne kadar terör tehdidi ile karşı karşıyaysa İstanbul’da ancak o kadar terör tehdidi ile karşı karşıyadır. Genel metropol karşılaştırmalarında da İstanbul en güvenli kentler arasında" dedi.

En fazla boşanma İstanbul'da!

TÜİK verilerine göre, Türkiye'de son 10 yılda 1 milyon 151 bin 591 çift boşandı, 6 milyon 90 bin 212 çift de evlendi; geçen yıl boşanmanın en fazla yaşandığı il İstanbul, en az gerçekleştiği il ise Hakkari olarak kayıtlara geçti.

Conrad İstanbul Bosphorus’un yangın algılama sistemleri yenilendi!

Boğaz manzarasına hâkim Conrad İstanbul Bosphorus Hotel ’in yangın algılama ve anons sistemleri, Ateksis çözüm ortaklığıyla yeniden yapılandı. Conrad İstanbul Teknik Servis Müdürü, Mustafa Kemal Dalkılıç ile değerlendirdik.

Torunlar, Sign of the City Awards'dan 2 ödül aldı!

Türkiye’ye değer katan büyük projeleriyle dikkat çeken Torunlar GYO tarafından inşa edilen ve Türkiye'nin en büyük karma projesi olan Mall Of İstanbul "En İyi AVM", yenilikçi uygulamalarıyla öne çıkan Torun Center ise "En İyi Ofis" ödüllerini kazandı.

Conrad İstanbul en iyi otel Haberi

Conrad İstanbul en iyi otel

Türkiye’nin en iyi oteli ödülünü alan Conrad İstanbul Bosphorus’un Genel Müdürü Andreas Jersabeck, kazanılan başarıyla ilgili olarak, şunları kaydetti: 


“Hilton Worldwide markasının Türkiye’de lüks segmentte hizmet veren tek oteli olan Conrad İstanbul Bosphorus olarak bu ödüle layık görülmekten gurur duyuyoruz. Bu ödül misafirlerine en mükemmel deneyimi sunmak için çalışan Conrad İstanbul Bosphorus ekibinin olağanüstü emeklerinin kanıtıdır.” 


Conrad İstanbul Bosphorus, Dünya Seyahat Ödülleri’nde 2004, 2005 ve 2006 yıllarında “Avrupa’nın en iyi iş oteli”, 2009’da ‘Türkiye’nin en iyi iş oteli’, 2013, 2014 ve 2015’te ‘Türkiye’nin en iyi konferans oteli’ ve yine 2015’te ‘Avrupa’nın en iyi şehir oteli’...