18 / 05 / 2024

Conrad İstanbul otel müdürü

Conrad İstanbul otel müdürü

Hilton Worldwide Otelleri’nin Türkiye’deki en önemli temsilcileri arasında yer alan Conrad İstanbul ve Hilton İstanbul, yeni Otel Müdürü atamalarını açıkladı. Daniele Fabbri Conrad İstanbul’un, Andre Borg ise Hilton İstanbul’un Otel Müdürü oldu.

Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi ve karma projesi Mall of İstanbul bünyesinde bulunan Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı.

Cadde İstanbul Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cadde İstanbul Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Oral tarafından kuruldu. 

Yotel İstanbul Otel İşletmeciliği Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Yotel İstanbul Otel İşletmeciliği Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Talal Albajar ve Hubert Bertra Vırıot ortaklığında kuruldu. 

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi başlıyor!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliği ile düzenlenen İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul Otel’inde gerçekleştirilecek. 

Melas İstanbul Otel geliyor!

Karamancı Turistik Tesisler A.Ş., İstanbul Gayrettepe'de 2 bin 200 metrekarelik alan üzerinde Melas İstanbul Otel'i inşa edecek...

Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da!

Singapur merkezli The Ascott Limited, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırımıyla dünyaca ünlü misafirperverliğine güç katıyor. Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da yapılacak. 

Mar Yapı ve Wanda Grup'tan Wanda Vista İstanbul Otel projesi!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında Mar Yapı ile Çin'in gayrimenkul devi Wanda Grup'un işbirliğinden bahsetti. 2 firma tarafından Güneşli'ye Wanda Vista İstanbul Otel geliyor.

Conrad Türkiye’nin en iyi oteli seçildi!

Türkiye’nin en iyi oteli ödülünü alan Conrad İstanbul Bosphorus’un Genel Müdürü Andreas Jersabeck, başarıyla ilgili açıklama yaptı.

PIT İstanbul Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

PIT İstanbul Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi, Hüsnü Akhan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve C.Kıng Man Kwok Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 45 bin 900 milyon TL sermaye 10 Şubat'ta ile Beyoğlu'nda kuruldu.

Conrad Otel İstanbul'un renovasyonu tamamlandı!

Conrad Otel İstanbul kuruluşundan 23 yıl sonra yenilendi.Aksoy İnşaat ve Ticaret tarafından üstlenilen renovasyon projesinde, önceden 620 olan oda sayısı yenileme sonrası süit oda sayısı artırılmak suretiyle 552 oldu.

Conrad İstanbul Bosphorus’un yangın algılama sistemleri yenilendi!

Boğaz manzarasına hâkim Conrad İstanbul Bosphorus Hotel ’in yangın algılama ve anons sistemleri, Ateksis çözüm ortaklığıyla yeniden yapılandı. Conrad İstanbul Teknik Servis Müdürü, Mustafa Kemal Dalkılıç ile değerlendirdik.

Conrad İstanbul Bosphorus'a 2 ödül!

Conrad İstanbul Bosphorus, dünya çapındaki seyahat ve turizm profesyonellerinin oylarıyla belirlenen 2015 Dünya Seyahat Ödülleri tarafından ‘Türkiye’nin En İyi Konferans Oteli’ ve ‘Avrupa’nın En İyi Şehir Oteli’ ödüllerinin sahibi oldu.

Conrad İstanbul Bosphorus iki ödül birden aldı!

Conrad İstanbul Bosphorus, dünya çapındaki seyahat ve turizm profesyonellerinin oylarıyla belirlenen 2015 Dünya Seyahat Ödülleri tarafından ‘Türkiye’nin En İyi Konferans Oteli’ ve ‘Avrupa’nın En İyi Şehir Oteli’ ödüllerinin sahibi oldu.

Conrad İstanbul otel müdürü Haberi

Conrad İstanbul otel müdürü

Son olarak Hilton Florence Metropole’de Otel Müdürü olarak görev yapan Daniele Fabbri, sektördeki 19 yıllık tecrübesini Conrad İstanbul’a aktaracak. Andre Borg ise 19 yıllık tecrübesiyle Athenee Palace Hilton Bucharest otelindeki Operasyon Direktörlüğü görevinin ardından Hilton İstanbul’un Otel Müdürü olarak görev yapacak.


Hilton Worldwide Türkiye Üst Sınıf Oteller Ülke Müdürü Armin Zerunyan, atamalara ilişkin yaptığı açıklamada "Hilton İstanbul ve Conrad İstanbul’a yeni atanan müdürlerimizin, bu iki önemli otelimizin yönetimini üstlenmelerinden ve aramıza katılmış olmalarından çok memnunum.  Andre Borg ve Daniele Fabbri’nin, uluslararası pazarlarda ve şirketimizdeki kariyerleri süresince edindikleri geniş tecrübe ve profesyonel birikim sayesinde şehrimizin turizm ve konaklama sektörüne önemli hizmetlerde bulunacaklarına inanıyor, kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.


Bugüne dek Floransa, Venedik, Londra ve  Roma gibi Avrupa’nın farklı şehirlerinde üst düzey...