26 / 05 / 2024

Conrad İstanbul telefon

Conrad İstanbul telefon

Conrad istanbul, tüm dünyadaki seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen Dünya Seyahat Ödüllerinin (World Travel Awards) Avrupa finalinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'nin En İyi Konferans Oteli seçildi.

Cer İstanbul telefon!

Cer İstanbul telefon numarası haberimizde yer alıyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Ege Yapı imzasını taşıyor. 

Conrad Türkiye’nin en iyi oteli seçildi!

Türkiye’nin en iyi oteli ödülünü alan Conrad İstanbul Bosphorus’un Genel Müdürü Andreas Jersabeck, başarıyla ilgili açıklama yaptı.

Self İstanbul telefon numarası!

Self İstanbul telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Self İstanbul'da konut ve ticari üniteler mevcut.

Conrad İstanbul Bosphorus’un yangın algılama sistemleri yenilendi!

Boğaz manzarasına hâkim Conrad İstanbul Bosphorus Hotel ’in yangın algılama ve anons sistemleri, Ateksis çözüm ortaklığıyla yeniden yapılandı. Conrad İstanbul Teknik Servis Müdürü, Mustafa Kemal Dalkılıç ile değerlendirdik.

Küçükçekmece Sone İstanbul telefon numarası!

Küçükçekmece Sone İstanbul telefon numarası ve konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Cathay Sone İstanbul projesinde inşaat çalışmaları Kasım ayı içerisinde başlıyor. İşte projenin detayları...

Conrad İstanbul Bosphorus'a 2 ödül!

Conrad İstanbul Bosphorus, dünya çapındaki seyahat ve turizm profesyonellerinin oylarıyla belirlenen 2015 Dünya Seyahat Ödülleri tarafından ‘Türkiye’nin En İyi Konferans Oteli’ ve ‘Avrupa’nın En İyi Şehir Oteli’ ödüllerinin sahibi oldu.

Conrad İstanbul Bosphorus iki ödül birden aldı!

Conrad İstanbul Bosphorus, dünya çapındaki seyahat ve turizm profesyonellerinin oylarıyla belirlenen 2015 Dünya Seyahat Ödülleri tarafından ‘Türkiye’nin En İyi Konferans Oteli’ ve ‘Avrupa’nın En İyi Şehir Oteli’ ödüllerinin sahibi oldu.

Aksoy Holding'den Bodrum Tilkicik Koyu'na Epique Island projesi!

Conrad İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding'in uzun bir süreden sonra gerçekleştireceği gayrimenkul projesi olan Epique Island, Bodrum'un Tilkicik Koyu'nda yer alacak.

Pearl of İstanbul telefon numarası!

Pearl of İstanbul telefon numarası 0212 285 22 40 olarak belirlendi. İstanbul Kumburgaz'da hayata geçirilecek projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Aksoy Holding'ten Tilkicik Koyu'na dev yatırım!

CONRAD İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding'in uzun bir süreden sonra Muğla'nın Bodrum İlçesi Tilkicik Koyu'nda gerçekleştireceği en önemli gayrimenkul projelerinden Epique Island tanıtıldı.

Bodrum Epique Island'da yaşam 2017'de başlayacak!

Conrad İstanbul Oteli’nin sahibi olan Aksoy Holding uzun bir süreden sonra gerçekleştireceği gayrimenkul projesi olan Epique Island, Bodrum’un son gözdesi Tilkicik Koyu’nda yükseliyor.

Aksoy Holding, Bodrum'da lüks tatil sitesi kuruyor!

Conrad İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding'in uzun bir süreden sonra Muğla'nın Bodrum İlçesi Tilkicik Koyu'nda gerçekleştireceği gayrimenkul projesi Epique Island tanıtıldı.

Epique Island'da yaşam 2017'de!

CONRAD İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding, Bodrum Tilkicik Koyu'ndaki projesi olan Epique Island'ın tanıtımını yaptı.Yarımada üzerinde kurulan projede 75 villa yer alıyor.

Conrad İstanbul telefon Haberi

Conrad İstanbul telefon

Conrad İstanbul, tüm dünyadaki seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen Dünya Seyahat Ödüllerinin (World Travel Awards) Avrupa finalinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'nin En İyi Konferans Oteli seçildi.



Conrad İstanbul, Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenen törende Avrupa'da ödül alan 24 Hilton Worldvvide otelinden biri oldu. Boğaza yakın konumu ve benzersiz S şeklindeki mimarisi sayesinde muhteşem Boğaz manzarasına sahip odalar sunan Conrad İstanbul, misafirlerin tüm isteklerine daha iyi yanıt verebilmek ve her açıdan daha mükemmel hizmet sunmak üzere yenileniyor. Tamamen yenilenen lüks oda ve süitleriyle misafirlerini ağırlamaya başlayan Conrad İstanbul misafirlerine check-in işleminden otelden ayrıldıkları ana kadar kişiselleştirilmiş bir konaklama deneyimi yaşatıyor. Ayrıca Conrad istanbul'un yeni açılan restoranı Manzara'da misafirleri, Akdeniz mutfağının en seçkin örnekleri bekliyor. 



Ticaret...