12 / 05 / 2024

Conrad Otel İstanbul

Conrad Otel İstanbul

Conrad Otel İstanbul kuruluşundan 23 yıl sonra yenilendi.Aksoy İnşaat ve Ticaret tarafından üstlenilen renovasyon projesinde, önceden 620 olan oda sayısı yenileme sonrası süit oda sayısı artırılmak suretiyle 552 oldu.

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

50 Güçlü Kadın CEO listesinde inşaattan 2 isim!

Türkiye’nin önde gelen iş kadınlarının konuşmacı olarak katıldığı ve ödüllendirildiği ’50 Güçlü Kadın CEO Zirvesi’ Conrad Otel’de yapıldı. 

Taca İnşaat markalı konut inşa edecek!

TACA İnşaat, Cibuti'de bir otel, İstanbul'da ise beş şehir oteli birden inşa edecek. Konut projesi yapmakta geç kaldıklarını dile getiren Tayyar Akkurt arsa arayışı içerisinde olduğunu bildirdi.

Ocean Conrad otel modelinde yatırım aracı!

Emlak sektörünün tanınmış isimlerinden olan Evrim Kırmızıtaş Başaran yeni yatırım projesinin lansman yemeğinde değerli basın mensupları ve dostları ile buluştu. Başaran, Ocean Conrad Resort projesinin detaylarını anlattı.

Greenox Urban Residence: Kentsel dönüşümde yeşil yapılanma!

Management Plus tarafından düzenlenen 4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi, bugün Swiss Otel İstanbul’da gerçekleşti. Kongrenin platin sponsorları arasında Aycan&Feres İş Ortaklığı da yer aldı.

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi Swiss Otel'de!

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi gerçekleşiyor. Kongre, 23 Şubat Perşembe günü Swiss Otel İstanbul'da yapılacak.

Bağcılar Belediyesi'ne 7 ödül!

“Altın Karınca İyi Belediyecilik Ödülleri” İstanbul Conrad Otel’de düzenlenen coşkulu törenle sahiplerini buldu. Bağcılar Belediyesi, hizmete sunduğu 7 projeyle 7 ödüle birden layık görüldü.

Gayrimenkul sektörü her yönüyle değerlendirildi!

''İşimiz Metrekare'' konseptiyle 10 Mayıs'ta Raffles Otel İstanbul'da gerçekleştirilen ve sektöre farkı bakış açıları kazandıran 15. Gayrimenkul Zirvesi sonuç bildirgesi yayınlandı.

Conrad Otel İstanbul'un renovasyonu tamamlandı!

Conrad Otel İstanbul kuruluşundan 23 yıl sonra yenilendi.Aksoy İnşaat ve Ticaret tarafından üstlenilen renovasyon projesinde, önceden 620 olan oda sayısı yenileme sonrası süit oda sayısı artırılmak suretiyle 552 oldu.

Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı'na Çamlıca Camii'ni anlattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ile bir araya geldiği Conrad Otel'de, konuğuna Boğaz manzaralı odadan Çamlıca Tepesi'ndeki cami inşaatını gösterip bilgi verdi.

Epique Island, Bodrum Tilkicik Koyu'nda inşa ediliyor!

Aksoy Holding, 1992 yılında hayata geçirdiği ve zamanın ötesindeki çağdaş mimarisiyle İstanbul’a kalıcı bir değer katan Conrad Otel'in ardından, Epique Island projesiyle Bodrum’un son gözdesi Tilkicik Koyu’na ilham verici yeni bir değer katıyor.

Başbakan Davutoğlu: Mega projelerde Japonlarla çalışmaktan memnunuz!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Conrad Otel'de düzenlenen Türk-Japon İş Forumu'nda yaptığı konuşmada, "Türkiye için stratejik önem taşıyan altyapı projelerinde Japon dostlarımızla birlikte çalışmaktan çok memnunuz. " dedi.

Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sheraton Otel İstanbul Ataşehir Şubesi açıldı!

Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sheraton Otel İstanbul Ataşehir Şubesi, 50 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sokak Varyap Meridian I Blok'ta açıldı.

Conrad Otel İstanbul Haberi

Conrad Otel İstanbul


1992 yılında Beşiktaş’ta açılan ve dünyanın her yerinden iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerine ev sahipliği yapan Conrad Otel İstanbul kuruluşundan 23 yıl sonra yenilendi. Aksoy İnşaat ve Ticaret tarafından üstlenilen renovasyon projesinde, önceden 620 olan oda sayısı yenileme sonrası süit oda sayısı artırılmak suretiyle 552 oldu. Otelin tüm oda katları ve ana restoranı tüm alt yapısı ile baştan aşağı yenilendi.


RENOVASYON YAN ODADA MÜŞTERİ KALIRKEN, ALT KATTA TOPLANTI YAPILIRKEN GERÇEKLEŞTİ

Normal şartlarda müşteri ve personel alanları için iki ayrı trafiği olan bir otele, inşaat gibi ses, toz, tehlike içeren üçüncü bir trafiği sokmak her iki operasyon için de ciddi riskler ve zorlukları beraberinde getiriyor; özellikle otel yabancı lüks bir marka altında işletiliyorsa.


Conrad Otel renovasyonu sırasında bir yandan müşterilerine hizmet...