16 / 05 / 2024

Construction Week Power 100 listesi

Construction Week Power 100 listesi

AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan 3. kez Construction Week’in her yıl belirlediği, bölgenin en etkili 100 ismini kapsayan Power 100 listesine girdi.

Nissan Qashqai e-POWER’da 200 bin TL'ye varan Şubat 2024 indirimi!

Fiyat listesi en çok merak edilen otomobiller arasında yer alan Nissan Qashqai e-POWER’da Şubat 2024 kampanyası başladı. Nissan Qashqai e-POWER’da Bireysel müşterilerimize özel olarak 200 bin TL'ye varan nakit alım indirimi sunuluyor. 

Cartoon Construction İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cartoon Construction İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile S. Ertuğrul Kar tarafından kuruldu.

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebrar Tuyan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

ŞOK’ta Molfix bebek bezi 219 TL’ye, Pril bulaşık makinesi kapsülü 79,90 TL’ye, Fairy Power Sprey 59,90 TL’ye düştü!

ŞOK Market, eylül ayına dev indirimlerle giriyor. Buna göre Molfix bebek bezi 219 TL’ye, Pril bulaşık makinesi kapsülü 79,90 TL’ye, Fairy Power Sprey 59,90 TL’ye düştü. İşte 30 Ağustos 2023 ŞOK fiyat listesi...

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Şenol ve Şenol Değerli ortaklığında kuruldu.

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehdi Öztürk tarafından kuruldu.

Atlas Power İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Power İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Shokrullah Yaqoubı tarafından kuruldu.

Rowenta Compact Power Cyclonic Hepa Elektrikli Süpürge'de şaşırtan fiyat! 

Çekiş gücü ile dikkatleri üzerine çeken Rowenta RO3723 Compact Power Cyclonic Hepa Elektrikli Süpürge fiyatı son dönemde oldukça dikkat çekiyor. İşte detaylar...

Elektrikli aracın gücünü Nissan X-Trail e-Power ile hiseedeceksiniz! İşte Haziran ayı fiyat listesi

Nissan X-Trail e-Power, Japon otomobil üreticisi Nissan tarafından üretilen ve pazarlanan bir SUV modelidir. e-Power, Nissan'ın elektrik motoru tarafından tahrik edilen bir seri hibrit sistemine sahip olan bir teknolojidir. Peki 06 Haziran fiyat listesi nedir?

Aram Power Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Aram Power Elektrik Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile A. Shar A. A. O. tarafından kuruldu.

Bir araba hiç bu kadar sessiz olmadı! İşte Nissan Qashqai e-POWER'ın Haziran fiyatı

Elektrikli Tork sayesinde Qashqai e-POWER, elektrik motorunun anlık torkunu kullanarak hızlanma performansını artırır. Qashqai e-POWER, genellikle farklı sürüş modları sunar. Bu modlar, sürüş tarzınıza ve yol koşullarına uyar. İşte 04 Haziran 2023 fiyat listesi.

Arzum AR4088 Olimpia Power Cyclone Elektrikli Süpürge'de efsane indirim kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Arzum AR4088 Olimpia Power Cyclone Elektrikli Süpürge yüzde 40 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki elektrikli süpürge indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor?

Alfa Construction Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Construction Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Özkan tarafından kuruldu.

Construction Week Power 100 listesi Haberi

Construction Week Power 100 listesi

Orta Doğu’nun ve Körfez’in en prestijli yayın kuruluşlarından Construction Week’in her yıl belirlediği, bölgenin en etkili 100 ismini kapsayan Power 100 listesine AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan bu yıl 88’inci sıradan girdi ve 3. kez listeye girerek başarısını taçlandırdı. Listede Türkiye’yi temsil eden üç kişiden biri olan 31 yaşındaki Kızılhan, ayrıca listenin en genç ismi olarak da dikkat çekiyor. 


Power 100 listesi, her yıl Körfez Bölgesi’nde inşaat ve yatırım sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin ciroları, kârları, çalışan personel sayısı, mevcut projelerinin yanı sıra şirket temsilcilerinin bölgeye kattıkları değer, teknoloji ve inovasyona yaklaşımları, liderlik birikimleri gibi nitelikler göz önüne alınarak hazırlanıyor. 


Londra’daki University of Hertfordshire’da Elektrik – Elektronik Mühendisliği üzerine lisans eğitim alan Burak Kızılhan, yine Londra’da bulunan Brunel University’de Mühendislik...