02 / 05 / 2024

Contactplus İletişim Hizmetleri

Contactplus İletişim Hizmetleri

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı’nın iletişim danışmanı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

Tektelekom İletişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tektelekom İletişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Özkan tarafından kuruldu.

Kreatek İnşaat Medikal Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kreatek İnşaat Medikal Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Köksal ve Ünal Köksal ortaklığında kuruldu.

Fsy Danışmanlık Bilişim Hizmetleri Metal Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsy Danışmanlık Bilişim Hizmetleri Metal Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Aslan tarafından kuruldu.

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İpek Üner tarafından kuruldu.

Fibertork İletişim Ve Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fibertork İletişim Ve Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Akgün tarafından kuruldu.

Ozan Tedarik Erişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Tedarik Erişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Ozan tarafından kuruldu.

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Elçin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necat Barut tarafından kuruldu.

Goodlıfe Travel Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Goodlıfe Travel Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Goodlıfe Travel Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı.

Adem Danışmanlık Ajans Emlak Bilişim Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Adem Danışmanlık Ajans Emlak Bilişim Hizmetleri  Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Aykaş kuruldu.

Halk Varlık Kiralama'nın kira sertifikası ihracı iptal edildi!

Halk Varlık Kiralama'nın ihraçcı, Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu, planlanan kira sertifikası ihracı, piyasa koşulları nedeni ile talep toplama süreci öncesinde iptal edildi.

Yes İletişim Danışmanlık İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yes İletişim Danışmanlık İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Şahin tarafından kuruldu.

Reysaş GYO'nun Antalya'daki deposu 5 seneliğine kiraya verildi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Antalya'daki deposunun çatısına baz istasyonu kurulumu için "TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş." ile şirket arasında 105 bin TL'ye 5 seneliğine kira sözleşmesi imzalandı.

Contactplus İletişim Hizmetleri Haberi

Contactplus İletişim Hizmetleri

Sektörde 10 yılı geride bırakan Contactplus, yaşamın devam ettiği Kent Life ve Dore Life projelerinin ardından üçüncü projesi Moment İstanbul’u inşa etmekte olan AC Yapı’ya, medya iletişimi, kurum içi iletişim, etkinlik ve proje yönetimi gibi konular başta olmak üzere, geniş kapsamlı bir anlayışla hizmet verecek.


Contactplus İletişim Hizmetleri, bilişim, turizm, hazır giyim ve gıda gibi farklı sektörlerden, müşterilerine halkla ilişkiler alanında hizmet sunuyor. Contactplus, müşterilerine medya iletişimi, kurum içi iletişim, etkinlik ve proje yönetimi, sosyal sorumluluk projeleri geliştirilmesi gibi alanlarda bütünsel bir yaklaşımla hizmet...