08 / 05 / 2024

Contemporary İstanbul 2014

Contemporary İstanbul 2014

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce projeye imza atan lider mobilya üreticilerinden Nurus, çağdaş sanatın en iyi örneklerini İstanbul’da buluşturan Contemporary İstanbul’un bu yılki ürün sponsorluğunu üstlendi.

İstanbul dünyanın kültür ve sanat merkezi olacak!

Contemporary İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, 2.5 yıllık dönemde gerçekleşen ve yürüyen projelerle İstanbul’un dünyada iddialı bir kültür-sanat merkezine dönüşeceğini anlattı.

Contemporary Istanbul kavramsal tasarımı Tabanlıoğlu imzası taşıyacak!

Orta Doğu, Balkanlar, Kafkasya ve Doğu Akdeniz ülkelerinden Avrupa ve Amerika'ya kadar uzanarak tüm dünyaya hitap eden çağdaş sanat fuarı Contemporary Istanbul (CI) artık, Tabanlıoğlu Mimarlık’ın kavramsal tasarımlarıyla kapılarını aralayacak.

Ferko, Contemporary İstanbul’a sponsorluğunu sürdürecek!

Ferko, geçen yıl başlayan Contemporary İstanbul sponsorluğunu bu yıl da çerçevesini genişleterek sürdürüyor.

Contemporary İstanbul'dan Kilis’te yapılacak ilkokula destek!

Contemporary İstanbul, Aralık Derneği ve bir grup ressam açtıkları resim sergisinin tüm gelirini Milli Eğitim Bakanlığı desteğiyle Kilis’te yapılacak ilkokul için bağışlayacak.

Ferko, Contemporary Istanbul’un 4 yıllık ortak sponsoru oldu!

Ferko, 12-15 Kasım 2015 tarihleri arasında sanatseverler ile 10. kez buluşacak olan Contemporary Istanbul’a ortak sponsor olarak destek veriyor. Ferko’nun, Contemporary Istanbul ile olan işbirliği 2018 yılına kadar sürecek.

Ferko Contemporary İstanbul açılışı 12 Kasım'da!

Ferko'nun sponsorluğunu üstlendiği Contemporary İstanbul, bu yıl. 10. kez 12-15 Kasım 2015 tarihleri arasında sanatseverler ile buluşacak.

Diyarbakır yatırım çeken şehirler arasında ilk 10'da!

Türkiye'nin rekabet haritasını hazırlayan TÜGİAD, 2014 yılı yatırımlarını analiz etti. Buna göre yatırım teşvik belge sayısı olarak İstanbul, 2014'te yatırım yeri tercihinde yüzde 12.8 ile ilk sırada yer aldı.

Diyarbakır yatırım çekmede ilk 10'da!

Türkiye'nin rekabet haritasını hazırlayan TÜGİAD, 2014 yılı yatırımlarını analiz etti. Yatırım teşvik belge sayısı olarak İstanbul, 2014'te ilk sırada yer aldı. Diyarbakır da ilk 10'da...

Hazinenin kasasını İstanbul doldurdu!

Türk ekonomisinin lokomotifi İstanbul, 2014'te 81 ilden hazineye aktarılan 425 milyar 758 milyon 290 bin liralık gelirin 205 milyon 485 bin lirasını karşıladı...

İstanbul'a 11 ayda 11 milyon turist geldi!

Kültür ve Turizm Müdürlüğü verilerine göre dünyanın en çok turist çeken şehirlerinden biri olan İstanbul, 2014'ün ilk 11 ayında yaklaşık 11 milyon turist ağırladı...

Contemporary İstanbul bu yıl konuklarını Nurus tasarımları ile ağırlıyor!

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce projeye imza atan lider mobilya üreticilerinden Nurus, çağdaş sanatın en iyi örneklerini İstanbul’da buluşturan Contemporary İstanbul’un bu yılki ürün sponsorluğunu üstlendi.

Bay İnşaat 42 Maslak Bilinmeyen Kod Sergisi 13 Kasım'da açılıyor!

Comtemporary İstanbul 2014'ün ortak sponsoru 42 Maslak, Bilinmeyen Kod Sergisi'nin açılış partisi 13 Kasım Perşembe Günü Saat 22:30 ile 05:00 arası gerçekleşecek.

Kale Boya, sektörde fark yaratan yenilikçi ürünleriyle Paint İstanbul’da!

İç ve dış cephe boyaları ile dekoratif dış cephe sıvalarının yenilikçi markası Kale Boya, trendler ve ihtiyaçlara göre geliştirerek sektörde fark yarattığı ürünlerini, ‘Paint İstanbul 2014’te tüketici ve profesyonellerle buluşturdu.

Contemporary İstanbul 2014 Haberi

Contemporary İstanbul 2014

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce projeye imza atan lider mobilya üreticilerinden Nurus, çağdaş sanatın en iyi örneklerini İstanbul’da buluşturan Contemporary İstanbul’un bu yılki ürün sponsorluğunu üstlendi. Bu çerçevede Contemporary İstanbul, 9. senesinde 23 ülkeden 520 sanatçıyı ve 75.000’den fazla ziyaretçisini Nurus’un tasarımı konfor ve ergonomi ile en iyi şekilde harmanlayan birbirinden özel ürünlerinde ağırlıyor.


13 – 16 Kasım tarihlerinde Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı ile İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan Contemporary İstanbul’un ürün sponsorluğunu üstlenen Nurus’un bu önemli etkinlikte ayrıca bir sergisi bulunuyor. Tasarım ve sanatı, zanaat ile kesiştirme felsefesini gözler önüne seren bu özel sergide Nurus bu sene 15. senesini dolduran Atilla Kuzu tasarımı Taklamakan ile karşımıza çıkıyor. Sergide doğanın geometrik çizgilerinden esinlenerek tasarlanan Taklamakan’ın insan...