27 / 05 / 2024

çöp konteynerlerinin yer altına alınması

çöp konteynerlerinin yer altına alınması

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, çöp konteynerlerinin yer altına alınması için belediyelerce hazırlanan projenin yüzde 45'ini karşılayacak...

O ilde 3 adet arsa satılıyor! Belediyeden KDV'den muaf arsa fırsatı! 

Kırklareli Üsküp Belediyesi, Kırklareli ili, Üsküp ilçesi, Mehmetçavuş mahallesinde yer alan 3 adet arsayı KDV'den muaf olarak satıyor. Peki Kırklareli Üsküp'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Nevşehir Ürgüp'te 5 taksitle arsa satılıyor! Arsa alacaklara büyük fırsat!

Nevşehir Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Kayakapı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Ürgüp'te yer alan arsanın fiyatı ve metrekaresi ne kadar? 

O ilde yüzde 50 peşinat ve 24 ay taksitle 8 adet konut satılıyor! 3+1, 4+1 ev sahibi olmak isteyenlere fırsat!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya ili, Merkez ilçesi, Parmakören ve L.H.P. mahallelerinde yer alan 8 adet konutu yüzde 50 peşinat ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Ürgüp'te 13.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ürgüp Belediye Başkanlığı, Ürgüp'te yer alan arsayı 13 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Kırklareli Üsküp 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Merkez Üsküp projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Kırklareli Üsküp TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Üsküp projesinde yer alan 29 konut bugün satışa çıktı.

Eyüp Yeşilpınar Bölge Parkı imara açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp’te yer alan Yeşilpınar Bölge Parkı’na cami, taziye evi, kültür merkezi, zemin altı katlı otopark yapılmasına karar verdi.

TOKİ Kırklareli Üsküp başvuruları başladı!

TOKİ Kırklareli Üsküp projesinde yer alan 51 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

5. Levent 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Eyüp'te yer alan 5. Levent projesine ilişkin 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Rami Kışlası projesi 2018 yılında tamamlanacak!

İstanbul Eyüp’te yer alan Rami Kışlası’nın üçüncü etap restorasyon süreci Ocak ayında başlayacak. Projenin ise 2018'de tamamlanması planlanıyor. 

TOKİ Üsküplüler'i ev sahibi yapacak!

Üsküp belediyesince yer tahsisinin yapıldığı ve ekonomik koşullarda Üsküplü vatandaşların ev sahibi olabilecekleri kaydedildi. planlanan Konutların bitimi ise 15 ay gibi kısa sürede gerçekleşecek.

Eyüp Bartık: Gelecekte Rusya'nın yer altını biz inşa edeceğiz!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Eyüp Bartık, Rusya'nın alt yapı yetersizliğini hatırlatarak, "Gelecekte Rusya'nın yer altını komple biz inşa edeceğiz. Bunu bugünden düşünmek gerek" dedi.

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 6 ilçedeki 55 gayrimenkul kiralıyor!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli Fatih, Bahçelievler ve Eyüp'te yer alan 55 gayrimenkulü kiralıyor. İhale 27 Nisan 2016 günü saat 13:00'te gerçekleşecek.

çöp konteynerlerinin yer altına alınması Haberi

çöp konteynerlerinin yer altına alınması




Bakanlık, sokaklarda görüntü kirliliği oluşturan ve hijyenik olmayan çöp yığınlarının oluşmasını önlemek için çöp konteynerlerinin yer altına alınmasına maddi destek sağlayacak.


Konuyla ilgili belediyelerden proje isteyen Bakanlık, onayladığı projelerin yüzde 45'ini karşılayacak.


"Günün her saati çöp rahatlıkla atılabilecek"


Çevre Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Baş, konteynerlerin kaldırımda yer işgal ettiğini ve araçların çarpması sonucu kazalar meydana geldiğini belirtti.


Yeraltı konteynerleri sayesinde, çöp poşetlerinin etrafa dağılması ya da yayılması gibi kötü görüntülerle karşılaşılmayacağını dile getiren Mehmet Baş, "Çöplerin toplanması da daha kolay olacak. İnsanlar günün her saati çöplerini rahatlıkla atabilecekler" dedi.


Mehmet Baş, Çevreci Sokak Projesi kapsamında, çanak anten ve tabela kirliliğinin önüne geçilmesi için çalışmalar yürütüldüğünü anımsatarak, bunun ardından çöp konteynerleri kirliliğine el attıklarını vurguladı.


-Belediyeler çevre projelerinde kilit öneme sahip


Çevreci Sokak Projesi ile insanların gönül...