06 / 05 / 2024

çöp kutusu projeleri

çöp kutusu projeleri

AK Parti'nin Edirne Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Günşen, belediye başkanı seçilmesi halinde, ilk yıl kenti çöpten kurtarma sözü verdi. Günşen, 'Edirneli çöplüğe mahkum olmayacak' dedi...

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor...

Esas Gayrimenkul'ün projeleri MIPIM 2019’da tanıtıldı!

Esas Gayrimenkul, dünyanın en büyük gayrimenkul yatırımcılarının buluştuğu MIPIM 2019’da bu yıl 5'inci kez yer aldı. Firma, hayata geçirmeyi planladığı projeleri tanıttı.

Eyüp'teki markalı 5 konut projesi!

İstanbul'un tarihi ilçelerinin başında gelen Eyüp'te markalı konut projeleri geliştirilmeye devam ediliyor.  Peki Eyüp'te hangi konut projeleri bulunuyor. İşte Eyüp'teki markalı 5 konut projesi...

Eyüp Sultan 500 milyonluk 67 farklı projeyle ihya olacak!

Eyüp Sultan, 500 milyon TL’lik bütçeli 67 farklı projeyle ihya olacak.Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş ve Eyüp Sultan Belediye Başkanı Aydın projeleri anlattı...

İzmir'in mega projeleri konut fiyatlarını yükseltiyor!

Balçova'da tüp geçit ile İstinyepark, Çiğli'de Çandarlı Otoyolu'nun uzatılması, Bayraklı'da şehir hastanesi kampüsü projeleri bu bölgelere yepyeni bir görünüm kazandırırken, arsa ve konut fiyatlarını yükseltiyor.

Antalya'nın vizyon projeleri MIPIM 2017'de tanıtıldı!

Antalya Büyüksehir Belediyesi'nin projeleri Fransa’nın Cannes sehrinde düzenlenen dünyaca ünlü ‘Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’ MIPIM’in gözdesi oldu.

Eyüp'te konut satışları yüzde 20 arttı!

Eyüp'te konut satışlarının son üç ayda yüzde 20 arttığına, dairelerin ise yüzde 100 değer kazandığına dikkat çeken Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, devletin hayata geçirdiği altyapı ve ulaşım projeleri tamamlanıncaya kadar bölgedeki yükselişin devam edeceğini belirtti.

İzmir'in dev projeleri emlak fiyatlarını yükseltti!

Balçova’da tüp geçit ile İstinyepark, Çiğli’de Çandarlı Otoyolu’nun uzatılması, Bayraklı’da şehir hastanesi kampüsü projeleri bu bölgelerdeki arsa ve konut fiyatlarını yükseltti.

İzmir'in mega ulaşım projeleri 2017'de tamamlanacak!

İzmir, bu yıl hayata geçirilecek projelerle şaha kalkacak. İzmir İstanbul Otoyolu, Alaçatı Havaalanı, Körfez Tüp Geçit Projesi, Sabuncubeli Tüneli ve İZBAN’ın Selçuk’a uzatılması projeleri kentin görünümünü değiştirecek

Eyüp ve Gaziosmanpaşa projeleri masaya yatırıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçelerinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili toplantı düzenleyerek tecrübelerini paylaştı.

Adnan Öztürk'ten Riva ve Florya projeleri için Dursun Özbek'e tepki!

Kulüp eski yöneticilerinden Adnan Öztürk, Riva ve Florya arazilerinin geliştirilmesi projeleri nedeniyle başkan Dursun Özbek’e tepki gösterdi.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde en uygun fiyatlarla!

Ortadoğu Grup, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep sürecine başladı. Kağıthane’de yapımına başlanacak ‘Mod İstanbul Projesi’ 3 bin 770 metre kare alandan oluşuyor.

Metreküp İnşaat kentsel dönüşüm projeleri üretmeye devam edecek!

Metreküp Mimarlık İnşaat İstanbul'da ardı ardına kentsel dönüşüm projeleri geliştirerek sektöre yeni bir heyecan kazandırdı.

çöp kutusu projeleri Haberi

çöp kutusu projeleri

AK Parti'nin Edirne Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Günşen Sabah'a konuştu. Edirne Belediye Başkanlığı'na seçilmesi halinde en fazla iki dönem daha aday olacağını söyleyen Günşen, koltuğa yapışmayacağını belirterek, "Uzun dönmemde insan çalışma heyecanını yitiriyor ve yıpranıyor. Gençlerin önünü açmak gerekir. Hamdi Bey aday gösterilip kazanırsa kendini ilk kutlayacak olan ben olacağım. 

Benim demokrasi kültürüm bunu gerektiriyor" dedi. 


ÇÖP ORTADAN KALKACAK 


Şehri ve içinde yaşayanları emaneti bilmek bu emanete ihanet edilmemesi gerektiğini söyleyen Prof. 

Dr. Günşen, Edirne'nin Şehrül Emin'i olmak için çalışacağını ifade etti. Şehirden emin olanın kendinden emin olması gerektiğini aktaran Prof. Dr. Günşen, martta Edirnelinin desteğiyle belediye başkanı seçilmesi halinde, ilk yıl kenti çöpten kurtarma sözü vererek, "Yeniimaret Mahallesi'ndeki çöplük mutlaka oradan kalkacak. 

Şehir pimi çekilmemiş bomba ile iç içe yaşıyor. Şehrin...