04 / 05 / 2024

cordella tuzla daire fiyatları

cordella tuzla daire fiyatları

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla resimleri , fiyatları ve ödeme planı haberimizde yer alıyor. Projede daire teslimleri Mayıs ayı 2015 yılında gerçekleşecek...

KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi! Tuzla Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları Ocak ayında çekilecek! 

İBB iştiraki KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi geldi. Tuzla Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları Ocak ayında çekilecek... İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları! 300 bin TL peşinatla!

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projeden 300 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Tuzla Mercan Kıyı satılık daire!

Tuzla Mercan Kıyı satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Tuzla Mercan Kıyı satılık daire fiyatları ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı satılık daire!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlı satılık daire fiyatları ve proje detayları...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'de örnek daire tamamlanıyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. Projede örnek daire oluşmaya başladı. 

Demet Özdemir Tuzla'dan daire, Gebze’den arsa aldı!

Güzel oyuncu Demet Özdemir, kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor. Özdemir, kısa süre önce Tuzla’daki bir siteden daire, Gebze’den de arsa aldı...

Realist Tuzla'da fiyatlar 215 bin TL'den başlıyor! Son 20 daire! 

"Gerçek yatırım, gerçek kazanç" sloganı ile yükselen Realist Tuzla'da 20 daire alıcısını bekliyor. Projede daire teslimleri Aralık ayında yapılacak..

Realist Tuzla'da son 20 daire! Aralık'ta teslim!

Gelecek Yapı imzası ile Tuzla'da hayata geçirilen Realist projesinde son 20 daire fırsatlarla alıcılarını bekliyor. Projede teslimler Aralık ayında yapılacak..

Realist Tuzla 2+1 daire fiyatları!

134 daire ve 4 adet ticari üniteden meydana gelen Realist Tuzla'da peşinde yüzde 5 iskonto uygulanıyor.

Tuzla Gelecek Reflex daire teslimleri!

Gelecek Reflex projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı'da Gelecek Yapı tarafından inşa ediliyor. Tuzla Gelecek Reflex daire teslimleri ne zaman?

Tuzla Lokum Evler satılık daire fiyatları!

Toplam 722 konuttan meydana gelen Tuzla Lokum Evler projesi DKY İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Tuzla Lokum Evler satılık daire fiyatları 324 bin TL'den başlıyor.

Tuzla Lokum Evler 2017 daire fiyatları!

Fiyat listesi 2+1'lerde 441 bin TL'den başlayan Tuzla Lokum Evler projesinde 1+1, 2+1, 3+1 konut tipleri bulunuyor. İşte Tuzla Lokum Evler 2017 daire fiyatları...

Lokum Evler Tuzla Aydınlı daire fiyatları!

Toplam 722 daireden meydana gelen Lokum Evler Tuzla Aydınlı daire fiyatları 441 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı işbirliğinde hayata geçiriliyor.

cordella tuzla daire fiyatları Haberi

cordella tuzla daire fiyatları


212 konuttan meydana gelen Cordella Tuzla projesi Kayıhan Yapı girişimi ile hayata geçiriliyor. İstanbul'un Tuzla bölgesinde konumlandırılan Kayıhan Yapı Cordella Tuzla Evlerinde 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daireler yer alıyor.


Cordella Evlerinde bahçe alanları, havuzlar, yürüyüş alanları, spor alanları ve açık yüzme havuzu gibi imkanlarda mevcut. Kayıhan Yapı Cordella Tuzla ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak Mayıs 2015 cevabı veriliyor.


3 etap ve 5 blok olarak yükselen Cordella Tuzla Konutları 10 bin 420 metrekare arsa alanına sahip.  Kayhan Yapı Cordella Tuzla ödeme planı şöyle:


Kayhan Yapı Cordella ödeme koşulları:


Projenin daire fiyatları ve ödeme plan henüz belirlenmedi. Cordella Tuzla Evlerinin fiyatları belirlendiğinde www.emlakkulisi.com sitemizde bulabilirsiniz. Proje hakkında detaylı bilgi almak için  (0216) 341 00 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz: Cordella Tuzla ulaşım bilgileri şöyle:


Cordella...