03 / 05 / 2024

Cordella Tuzla satışta

Cordella Tuzla satışta

Tuzla'nın en lüks konut projeleri arasında yerini alan Cordella Tuzla, avantajlı fiyatlarla satışta. Lansman fiyatlarının kısa süre geçerli olacağı Cordella Tuzla, şimdiden bölgenin en dikkat çeken projesi...

Luxist Bahçeşehir ne zaman satışta?

Toplam 67 bin 300 metrekare arsa alanına yayılan proje 630 konut ve 380 dükkandan oluşuyor. Proje Keleşoğlu İnşaat imzasına sahip. Peki Luxist Bahçeşehir ne zaman satışta?

Teras Kule ne zaman satışta?

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1' e kadar farklılık göstererek tasarlandığı proje konum bilgisine göre Gedik Üniversitesi'nin karşısında yer alacak. Peki Teras Kule ne zaman satışta?

İzmir Anatolia Ofis satışta! 8 milyon 500 bin TL'ye!

Femetal A.Ş. imzasıyla yükselen proje İzmir İl'i Çiğli' de hayata geçiriliyor. İzmir Anatolia Ofis binası satışta; fiyatı 8 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Aypark Residence ne zaman satışta?

İzmir İl'i, Karşıyaka İlçe'sinde yükselen proje toplam 217 adet daireden oluşuyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki Aypark Residence ne zaman satışta?

Ege Bölgesi'nde 908 turizm tesisi satışta!

Yeni turizm sezonu için yeterli rezervasyon alamayan, geçen sene ise iptallerle karşı karşıya kalan Egeli turizmci tesislerini satıyor. Bölgedeki kentlerde toplam 908 turizm tesisi satışta. En çok satışa çıkarılan tesis Muğla'da.

Zermeram Konya satışta!

Konya Meram'da 1077 konuttan oluşacak olan Zermeram Konya konut projesi Seha Yapı imzası taşıyor. Zermeram Konya satışta.

Kağıthane Vadipark Seyrantepe ne zaman satışta?

Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu imzası ortaklığıyla yükselecek olan proje İstanbul İl' i Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilecek. Peki Kağıthane Vadipark Seyrantepe ne zaman satışta?

Tual Bahçekent ne zaman satışta?

Toplam 365 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen proje toplam 152 bin 621 metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Tual Bahçekent ne zaman satışta?

Cordella Kartal satılık!

Konum bilgisine göre Kartal İDO İskelesi'ne 4 dakika uzaklıkta yer alan projede yüzde 1 KDV avantajı sağlanıyor. Cordella Kartal satılık daireler metrekare birim bazında 3 bin 600 TL'den başlıyor.

Kazlıçeşme Büyük Yalı Evleri ne zaman satışta?

İstanbul Zeytinburnu' nda Kazlıçeşme sahil yolunda yükselen projede konut, rezidans, ofis, otel ve apart otel alanları bulunacak. Peki Kazlıçeşme Büyük Yalı Evleri ne zaman satışta?

Davutpaşa Inİstanbul Lokal'de yeni blok satışta! 3+1'ler 7 bin 500 TL peşinatla!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükselen projede teslimler 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Davutpaşa Inİstanbul Lokal'de yeni blok satışta 3+1'ler 7 bin 500 TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

Bulvar İstanbul Cadde ne zaman satışta?

Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta yükseliyor. Projede daire alanları 78 metrekareden başlıyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde ne zaman satışta?

Kriya Time Tuzla satış ofisi!

Toplam 8 bin 125 metrekare arsa alanında yükselen proje Satya Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Kriya Time Tuzla satış ofisi telefon numarası 444 9 642 olarak belirlendi.

Cordella Tuzla satışta Haberi

Cordella Tuzla satışta




Tuzla'nın en lüks konut projeleri arasında yerini alan Cordella Tuzla, avantajlı fiyatlarla satışta. Lansman fiyatlarının kısa süre geçerli olacağı Cordella Tuzla, şimdiden bölgenin en dikkat çeken projesi.




KAYIHAN Yapı'nın Tuzla'da inşasına başladığı Cordella Tuzla projesi, lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu. Satışa yeni çıkan projeye şimdiden yoğun yatırımcı ilgisi geliyor. 


Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan lansman fiyatları kısa süre geçerli olacak. 

120 aya kadar yüzde 0.80 faiz oranıyla kredi kullanılan projede alternatif ödeme planları da sunuluyor. 


20 MİLYON DOLAR YATIRIM 


Tuzla'nın en değerli noktasında, E-5'in yanı başında konumlandırılan Cordella Tuzla, 20 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor. 10 bin 420 metrekare arsa üzerinde yükselen proje, 216 daireden oluşuyor. Büyüklükleri 77 metrekare ile 170 metrekare arasında değişen daire seçenekleri 1 + 1, 2 + 1...