29 / 04 / 2024

Çorlu Belediyesi atık cam kutuları

Çorlu Belediyesi atık cam kutuları

Çorlu Belediyesi başlattığı atık cam şişeleri toplama çalışması çerçevesinde şehrin belirli noktalarına şişelerin atılacağı cam kumbara şişeler yerleştirdi. Atık cam şişelerin toplanacağı bu kumbaraları gören vatandaşlar yapılan çalışmayı takdir etti...

Çorlu Belediyesi'nden satılık 10 arsa! 238 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Çorlu Belediyesi, Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi, Nusratiye, Şeyhsinan, Reşadiye, Önerler ve Sağlık mahallelerinde yer alan 10 arsayı 238 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi açıldı!

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi bugün 24 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Çorlu Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık 20 arsa!

Çorlu Belediyesi, 10 mahallesinde yer alan 20 arsayı ihale ile satışa sunuyor. Arsaların satış ihalesi 31 Ocak'ta gerçekleşecek...

Mersin'e katı atık transfer istasyonu!

Yatırımlarına son sürat devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin en gözde ilçelerinden olan Erdemli’de Katı Atık Transfer İstasyonu hayata geçiriyor.

Çorlu Belediyesi'nden 5 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Çorlu Belediyesi, Şahbaz, Nusratiye, Seymen, Deregündüzlü, Sarılar ve Yenice Mahallelerindeki 10 gayrimenkulünü ihale usulü ile satıyor..

Gaziantep Katı Atık Transfer İstasyonu tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin İslahiye ilçesi Fevzipaşa Mahallesi’nde hayata geçirdiği Katı Atık Transfer İstasyonu’nun açılışı yapıldı

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Ceylanpınar Katı Atık transfer İstasyonu tamamlandı!

“Temiz bir çevre” sloganıyla çalışmalarını yürüten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ceylanpınar ilçesinde hayata geçirdiği Katı Atık transfer İstasyonunu açıyor.

Manisa Katı Atık Bertaraf Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve şehrin yıllardır kanayan yarası haline gelen çöp sorununa son verecek olarak Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Alanı’nda membran çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte sona gelindi.

Erzurum Katı Atık Depolama Tesisi’nin 2. etabı tamamlandı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi’nin ikinci etabını da tamamladı. Yapılan bu yatırımla şehrin 12 yıllık katı atık depolama sorunu çözüldü.

Uzunburun Katı Atık Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve şehrin yıllardır kanayan yarası haline gelen çöp sorununa son verecek olarak Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Alanı’nda sona gelindi.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Manisa Uzunburun Katı Atık Tesisi'nin yüzde 94'ü tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıda Uzunburun mevkiindeki Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi'nin yüzde 94 oranında tamamlandığını söyledi...

Çorlu Belediyesi atık cam kutuları Haberi

Çorlu Belediyesi atık cam kutuları


Tekirdağ'a bağlı Çorlu Belediyesi, başlattığı atık cam şişeleri toplama çalışması ile cam şişeleri geri dönüşüme kazandırıyor.


Çorlu Belediyesi başlattığı atık cam şişeleri toplama çalışması çerçevesinde şehrin belirli noktalarına şişelerin atılacağı cam kumbara şişeler yerleştirdi. Atık cam şişelerin toplanacağı bu kumbaraları gören vatandaşlar yapılan çalışmayı takdir etti.


Atık şişelerin toplanacağı kumbaraların sayısının Çorlu'da artması gerektiğini belirten vatandaşlar, Çorlu'da bulunan diğer mahallelere de kumbaralardan konulması gerektiğini dile getirdi. Çevrenin korunması ve geri dönüşüm konusunda önemli çalışmalara imza atan Çorlu Belediyesi yapmış olduğu bu çalışma ile ekonomiye de katkıda bulunacak.



Pirsus...