11 / 05 / 2024

Çorlu hıdırağada gecekondular yıkılıyor mu

Çorlu hıdırağada gecekondular yıkılıyor mu

Çorlu'nun Hıdırağa Mahallesi'nde, belediyeye ait futbol sahasına yapılan gecekondu ve iş yerlerinin yıkım kararını uygulamak için iş makineleri, kamyonlar ve zabıta ekipleri mahalleye geldi.

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi dili biliyor?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Mikail Hıdır daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mikail Hıdır'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ankara kentsel dönüşüm planlarında yeni gelişme! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ulus'taki Atıfbey-Hıdırlıktepe-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı için yapılan imar değişikliklerinin iptali için açtığı davayı kazandı.

Konya Ereğli'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi  Hamidiye, Hıdırlı ve Dalmaz Mahalleleri'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalarla 338 adet yapı inşa edilecek.

Akçaabat Hıdırnebi 1 ve Hıdırnebi 2 yaylalarının statülerinin değiştirilmesi TBMM'de!

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan Hıdırnebi-1 ve Hıdırnebi-2 yaylalarının statülerinin değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

3 şehirde 15 yayla imara açıldı! Aralarında dünyaca ünlü yaylalar da var!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan ve Resmi Gazete'de yer alan karara göre 3 ildeki toplam 15 yaylanın statüsü değiştirildi. Yayla olmaktan çıkarılan bölgelerin imara açılacağı belirtilirken, statüsü değiştirilen yaylalar arasında Trabzon'daki dünyaca ünlü Hıdırnebi Yaylası da yer alıyor. 

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Torunoğlu Hb İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunoğlu Hb İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Bağatarhan tarafından kuruldu.

Umut Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Sari ve Ümit Gönek ortaklığında kuruldu.

Mikail Hıdır kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Mikail Hıdır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mikail Hıdır'ın biyografisi...

Mikail Hıdır, Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yapılan görev dağılımı sonucunda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanlığına, Şükrü Mete Tepegöz Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçildi. 

İsrail güçleri işgal altındaki Batı Şeria'da 3 aileyi evsiz bıraktı!

İsrail askerleri Batı Şeria'nın Beytüllahim kentine bağlı El-Hıdır beldesinde Filistinlilere ait bir konut ile iki çadırı yıktı.

Eksen Boru Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Boru Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 60 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Korkmaz tarafından kuruldu.

Çorlu hıdırağada gecekondular yıkılıyor mu Haberi

Çorlu hıdırağada gecekondular yıkılıyor mu

Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Hıdırağa Mahallesi'nde, belediyeye ait futbol sahasına yapılan gecekondu ve iş yerlerinin yıkım kararını uygulamak için iş makineleri, kamyonlar ve zabıta ekipleri mahalleye geldi. 


Ekipleri gören vatandaşların yıkımı engellemeye çalışması üzerine, mahalleye çok sayıda polis ekibi, TOMA ve panzer sevk edildi. Polis ve zabıta, yıkım ekipleriyle gecekondu sakinleri arasında çıkan tartışmalara müdahale ederken, kaçak yapıların yıkımı yaklaşık 4 saat süren çalışmayla tamamlandı. Bazı gecekondu sakinleri de evlerinden çıkan tahta, kiremit ve tuğla gibi malzemeleri kurtarmaya çalıştı. 


Bugün...