04 / 05 / 2024

Çorlu İrmet Hastanesi açılış

Çorlu İrmet Hastanesi açılış

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu’da İrmet Hastanesinin açılışını yaptı. r. Ahmet Türker’in sahibi olduğu hastanenin açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Çorlu Adliye Sarayı Mayıs 2018'de tamamlanacak!

Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel Tekirdağ'da devam edenyatırım projelerini ziyaret etti. Yüksel, 100 dönüm üzerinde inşa edilen Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin 18 ay içerisinde, Çorlu Adliye Sarayı'nın ise 2018 Mayıs'ta tamamlanacağını dile getirdi.

Çorlu Asker Hastanesi 'tarihi yapı' olarak tescillenecek!

Edirne Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Çorlu Asker Hastanesi'nin tarihi yapı olarak tescillenmesine karar verdi.

Çorlu Askeri Hastanesi TOKİ’ye mi verilecek?

Cumhuriyet döneminin ilk yapılarından olan tarihi Çorlu Askeri Hastanesi’nin kaderi belli oluyor. Koruma Kurulu, yarın tarihi yapıyla ilgili son kararını verecek.

Çorlu Devlet Hastanesi'nin önüne sinyalize kavşak yapılıyor!

Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, "Sinyalize kavşak ile birlikte Çorlu Devlet Hastanesi önünde yaşanan sıkıntılar da ortadan kalkacak” dedi.

Çorlu İrmet Hastanesi açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu’da İrmet Hastanesinin açılışını yaptı. r. Ahmet Türker’in sahibi olduğu hastanenin açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Çorlu'da emsalsiz bina Belediye Meclisi'ne geldi!

Çorlu'da Omurtak Caddesi Asker Hastanesi karşısında inşası tamamlanarak hizmete giren Emsalsiz iş merkezi şimdi de Çorlu Belediye Meclisi Akparti üyeleri tarafından Çorlu belediye Meclisi gündemine geldi.

Armada City çorlu'da 84 bin liraya 1+1!

Mimar Yapı tarafından hayata geçirilen Armada City çorlu'da konutların fiyatları 79 bin liradan başlıyor, 215 bin liraya kadar yükseliyor. 2 etaptan meydana gelen projenin ilk etabında yaşam başladı...

TOKİ, Kocaeli'nde 50 yataklı devlet hastanesi yaptıracak!

 T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kocaeli 'nin Kandıra ilçesi  50 Yataklı Devlet Hastanesi ile Altyapı ve çevre Düzenlemesi inşaatı yapım işi için ihale düzenlenecek

Çorlu Malmüdürlüğü, 875 bin TL'ye arsa satıyor!

Çorlu Malmüdürlüğü tarafından Nusratiye'de bulunan 1.921 metrekare alan sahip arsa ihale yolu ile satışa sunuldu. Gayrimenkulün tahmini bedeli ise 875 bin TL olarak belirlendi

Rahmi Koç: İstanbul'a çocuk hastanesi inşaa edeceğiz!

Koç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Rahmi Koç, sonbaharda Tıp Fakültesi Eğitim Hastanesi'nin temelini atacaklarını belirterek, "Uzun vadede de İstanbul'un çok ihtiyacı olan bir çocuk hastanesi inşa etmeyi ciddi olarak düşünmekteyiz" dedi.

GOP Hastanesi'ne, 30 milyon dolara yeni bina yapılacak!

Gaziosmanpaşa (GOP) Hastanesi Başkanı Mustafa Hayta, 30 milyon dolar yatırımla yapacakları yeni bina ile hastaneyi 225 yataktan 300 yatağa çıkaracaklarını belirterek, "Şu an 700 olan istihdama ek olarak 600 kişiye daha iş vermiş olacağız" diye konuştu

Çorlu'da 1 milyon 628 bin TL'ye satılık 3 arsa!

Çorlu İzalei Şuyu Satış Memurluğu, Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Hatip Mahallesi, 2688 ada, 1 ve 2 parselde yer alan arsa vasıflı taşınmazlar ile 2689 ada, 1 parselde bulunan arsa vasıflı taşınmazı satışa sunuyor

TOKİ Sultangazi'de 600 yataklı Devlet Hastanesi yaptıracak!

TOKİ İstanbul Sultangazi'de 600 yataklı Devlet Hastanesi ( 400 yataklı Devlet Hastanesi ve 200 yataklı Doğum hastanesi ) yaptıracak

Çorlu İrmet Hastanesi açılış Haberi

Çorlu İrmet Hastanesi açılış


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu’da İrmet Hastanesinin açılışını yaptı. Dr. Ahmet Türker’in sahibi olduğu hastanenin açılışına çok sayıda davetli katıldı.


Kurdeleyi işyeri Sahibi Dr. Ahmet Türker, Başhekim Dr. Olcay Ercan ve diğer yetkililerle beraber kesen Albayrak büyüyen Tekirdağ’da yeni işletmelere ihtiyaç olduğuna dikkat çekerek “Sağlık sektörü de en önemli sektörlerden biridir. Çorlumuza, Tekirdağ’ımıza hayırlı olsun, sahiplerine de bol kazançlar getirsin” dedi. 


Albayrak  işletmeyi gezerek Dr. Ahmet Türker’den  bilgi aldı.



Tekirdağ Büyükşehir...