28 / 04 / 2024

Armada City çorlu'da 84 bin liraya 1+1!

Armada City çorlu'da 84 bin liraya 1+1!

Mimar Yapı tarafından hayata geçirilen Armada City çorlu'da konutların fiyatları 79 bin liradan başlıyor, 215 bin liraya kadar yükseliyor. 2 etaptan meydana gelen projenin ilk etabında yaşam başladı...



Armada City çorlu; Mimar Yapı tarafından inşa ediliyor. Proje toplam 2 etaptan meydana geliyor. İlk etabın inşaat tamamlanırken, ikinci etabın inşaatı hala devam ediyor.

Zemin+11 katlı 37 blokta 1.831 konuttan meydana gelen Armada City çorlu 'nun ilk etabında 995 daire, ikinci etabında ise 836 daire yer alıyor. Proje toplam 110 dönüm arazi alanı üzerinde yükseliyor.

1. Etabında yaşamın başladığı Armada City çorlu 'nun 2. Etabında konutların 2011 yılının Aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. Projenin yüzde 80 'lik kısmının satışı tamamlandı.

Sadece 360 konutun satışı süren Armada City çorlu için belirlenen fiyat listesine göre; 64 metrekare 1 oda 1 salon evler 79 bin liradan, 68 metrekare 1 oda 1 salon evler 84 bin liradan, 75 metrekare 1 oda 1 salon evler 92 bin liradan, 110 metrekare 2 oda 1 salon evler 135 bin liradan, 131 metrekare 3 oda 1 salon evler 161 bin liradan, 144 metrekare 3 oda 1 salon evler 177 bin liradan ve 177 metrekare 4 oda 1 salon evler ise 215 bin liradan satışa sunuluyor.

Proje için ‘Taşınmadan Ödeme Yok ' sloganıyla yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya belirlenirken yoğun talep gören üç konu üzerinde duruldu. Buna göre;

1. Talep: Kirada oturuyorum ve hem kiramı hem de ev kredisini ödemem mümkün değil
2. Talep:Bir evim var, bugünkü fiyatlarınızdan Armada City den evimi ayırtsam ve bana evimi satmam için uzunca bir süre verseniz
3. Talep ise: Armada City i çok beğendim. Ben bugünkü fiyattan evi alsam ama teslim zamanı ödememi yapsam

Armada City çorlu için belirlenen bu kampanya sadece 100 konut için geçerli. Ayrıca projede sabit taksit avantajı da sağlanıyor. 120 aya kadar vadelendirme yapılabiliyor.

Projenin sosyal alanları dahilinde her şey düşünülmüş. Yüzme havuzlarından futbol sahalarına, basketbol-voleybol sahalarından tenis kortlarına, çocuk oyun alanlarından kapalı sosyal tesise kadar oldukça fazla aktivite alanı var.

Bunun yanı sıra kapalı sosyal tesis içerisinde Türk Hamamı, Fin Hamamı, Fitness Center ve Sauna gibi olanakları ile Armada City Trakya 'daki konut projesi kültürüne yeni bir tarz getiriyor.

Orion – Kipa gibi çorlu 'nun gözde alışveriş merkezlerine bir adım mesafede bulunmasına rağmen, projede yer alan alışveriş merkezi ‘Mimart çarşı ' ile de alışveriş olanağını site sakinlerinin ayağına getirmiş durumda.

Radye temel, tünel kalıp sistemi ile inşa edilen bloklarda deprem güvenliği maximum. Tamamı kapalı otopark sistemi sayesinde çocuklar güvenle site içerisinde oynayabilecek. Kontrollü giriş-çıkış sistemi, güvenlik elemanları ve güvenlik otomasyon sistemleri de bireysel güvenlik detayları çözümlenmiş durumda.

444 69 96

www.armadacity.com



İlgili haber için tıklayınız


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön