04 / 05 / 2024

Çorlu Otogarı yol çalışmaları

Çorlu Otogarı yol çalışmaları

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu otogarı çıkışında bir yıl önce başlayan çalışmanın halen bitirilmemesi dikkat çekiyor. Bitmeyen çalışma, esnafın da halkın da tepkisine neden oluyor.

Tekirdağ'ın üç ilçesine yeni yol!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, hafta sonu mesaisinde, Çorlu, Ergene ve Saray ilçelerinde yol yapım çalışmalarını inceledi.

Çorlu Sarılar - Muratlı Balabanlı arasına yeni yol!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu ilçesinde bazı incelemelerde bulundu. Albayrak "Yolumuz vatandaşlarımıza hayırlı olsun." dedi.

Tekirdağ'a 14 yeni yol ve kavşak geliyor!

Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy'de hayata geçirilmesi planlanan 14 adet yol ve kavşak projesi, Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a sunum eşliğinde bilgi verildi.

İzmit Kandıra yol projesinde inşaat sürüyor!

İzmit­Kandıra Yolu’nun duble yola dönüştürülmesi, bu yol üzerindeki Otogar Köprülü Kavşağı inşaatının başlaması nedeniyle yarın saat 11.00’de tören düzenlenecek.

Çorlu Otogarı'nın çıkışında başlatılan yol çalışmaları ne durumda?

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu otogarı çıkışında bir yıl önce başlayan çalışmanın halen bitirilmemesi dikkat çekiyor. Bitmeyen çalışma, esnafın da halkın da tepkisine neden oluyor.

Muş- Bitlis karayolu otogar kavşağının yol çalışmaları tamamlandı!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekiplerin geçtiğimiz günlerde, Muş- Bitlis Karayolu Otogar Kavşağında yaptığı yol genişletme çalışmalarını tamamladı.

Muş otogar kavşağı genişletildi!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bir süre önce otogar kavşağında başlatılan yol genişletme çalışmaları sona erdi.

Çorlu-Karatepe yolu meclis gündeminde!

Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çorlu-Karatepe arasındaki yol çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Köprülü sorularını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu..

Harem Otogarı iki yıla kadar taşınacak!

Şehirlerarası yolcu otobüslerinin trafiğe takılmaması için cep otogarlar geliyor. Harem Otogarı da 2018’e kadar taşınacak. İstanbul'un şehirlerarası yolcu otogarları, yeni yol güzergahlarına göre düzenleniyor.

Eyüp Çobançeşme cep otogarı yol kavşak imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Eyüp İlçesi, Çobançeşme Mevkii Cep Otogarı Yol Kavşak Düzenleme Avan Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı yarın mesai bitiminde askıdan iniyor...

Eyüp Çobançeşme cep otogarı yol kavşak imar planı askıda!

İstanbul Eyüp ilçesine bağlı Çobançeşme Mevkii Cep Otogarı Yol Kavşak Düzenleme Avan Projesi'ne ilişkin 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Çorlu'da yol çöktü!

Tekirdağ' ın Çorlu ilçesi stabilize yolun bir kısmı çökünce, beton mikseri devrildi. Kazada araç sürücü hafif şekilde yaralandı, ilginç kaza Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi...

Malatya-Gölbaşı yol inşaatı ihalesini Adabağ Yapı kazandı!

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, Malatya ile Adıyamanın Gölbaşı ilçesi arasında yolunun çeşitli kesimlerindeki tünel ve sathi kaplamalı yol inşaatı ihalesi sonuçlandı

Çorlu Otogarı yol çalışmaları Haberi

Çorlu Otogarı yol çalışmaları


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Çorlu otogarında iyileştirme çalışması kapsamında otogar çıkışına doğru olan boş bölümde, 1 yıl önce bir çalışma başlatıldı. Başlatılan çalışmada kaldırım taşları sökülerek otobüsler için park alanı yapılmak istendi. Ancak yapılan bu alana ne bir otobüsün ne de minibüsün girmesinin mümkün olmadığı ortaya çıktı. Alanın darıltmasıyla birlikte araç sürücüleri ve esnaf yapılan bu çalışmanın yanlış olduğunu ifade ederek, “Otogar zaten yetersiz bir de bu alana park alanı yaptılar. Ancak bir yıldır hiçbir çalışma ortada yok. Yapıldı, öylesine boş bir şekilde duruyor. Yapılırken neye göre yapıldı bunu da anlamış değiliz. Burada otobüslerin de, küçük minibüslerin de girip manevra yapması çok zor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin mimarları bunlara hiç dikkat etmemiş” diye...