03 / 05 / 2024

çorlu sabit kapalı pazar ne zaman bitecek

çorlu sabit kapalı pazar ne zaman bitecek

Tekirdağ'a bağlı Çorlu Belediyesi, hızla büyüyen ilçenin pazar yeri ihtiyacını karşılamak amacıyla sabit kapalı pazar yeri projesini hayata geçiriyor. Projenin 3 Nisan 2014 tarihinde tamamlanması planlanıyor...

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Çorlu Atakent Kapalı Pazaryeri'nin temeli atıldı!

Çorlu Belediyesi'nin hayata geçireceği Atakent Kapalı Pazaryeri İnşaatının temeli törenle atıldı.

Çorlu'ya kapalı pazar yeri inşa edilecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan kapalı pazaryeri projesi imza törenine katıldı.

Çorlu'ya tenis kompleksi inşa ediliyor!

Çorlu Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Meslek Lisesi yanında bulunan alandaki Tenis Kompleksi projesi inşaat çalışmalarına başladı. Projede 3 açık tenis kortu, 1 kapalı tenis kortu ve 1 basketbol sahası olacak.

Denizli Gültepe Pazaryeri inşaatında sona gelindi!

Denizli Merkezefendi'de semt pazarlarının yerine sabit kapalı pazaryeri kazandırılmasına geçtiğimiz yıl Altındere Mahallesi'nden başlayan Merkezefendi Belediyesi, Gültepe'de de kapalı pazaryeri inşa ederek modern pazaryerlerinin sayısını arttırıyor.

Denizli Göveçlik'te pazaryeri yapımına başlandı!

Merkezefendi’de semt pazarlarının yerine sabit kapalı pazaryeri kazandırılmasına geçtiğimiz yıl Altındere Mahallesi’nden başlayan Merkezefendi Belediyesi, Göveçlik’te de kapalı pazaryeri inşa ederek modern pazaryerlerinin sayısını arttırıyor.

Denizli Göveçlik Mahallesi'ne kapalı pazaryeri yapılıyor!

Merkezefendi’de semt pazarlarının yerine sabit kapalı pazaryeri kazandırılmasına geçtiğimiz yıl Altındere Mahallesi’nden başlayan Merkezefendi Belediyesi, Göveçlik’te de kapalı pazaryeri inşa ederek modern pazaryerlerinin sayısını arttırıyor.

Çorlu Kapalı Pazar Yeri açıldı!

Çorlu Kapalı Pazar Yeri düzenlenen tören ile açıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediyesi tarafından yaptırılan Kapalı Pazar Yeri açılışında yer aldı.

Çorlu Kapalı Pazar Yeri açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kapalı pazar yeri açılışına katıldı. Başkan Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı tebrik ederek, “Burada gerçekten mükemmel bir tesisin açılışında toplanmış bulunuyoruz" dedi

Çorlu Gold Business Center ofis fiyatları!

Çorlu Gold Business Center proje içerisinde kapalı otopark, güvenlik, lobi haberleşme ve kartlı geçiş, ortak mahal havalandırma gibi donatıları da bulunuyor. Çorlu Gold Business Center ofis fiyatları haberimizde yer alıyor.

Ataşehir’de Kapalı Semt Pazarı büyük ilgi görüyor!

Ataşehir Belediyesi’nin Cadde ve sokaklarda kurulan semt pazarları yerine çağdaş sağlıklı yaşanabilir bir kent için yaptığı Kapalı Sabit Pazar, aynı zamanda bir model olma özelliği taşıyor.

Çorlu Kapalı Pazar Yeri'nde çalışmalar sürüyor!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 8 Temmuz 2013 tarihinde yapımına başlanılan ve 3 Nisan 2014 tarihinde bitirilmesi planlanan kapalı pazar yeri çalışmaları devam ediyor. Esnaf bir an önce yeni pazar yerlerine geçmek istiyor...

Çorlu'da sabit kapalı pazar yerinde sona yaklaşıldı!

Tekirdağ'a bağlı Çorlu Belediyesi' nin 2014 yılında hizmete sunmayı planladığı Sabit Kapalı Pazaryeri'nin inşaat çalışmaları devam ediyor. İnşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından pazaryerinin hizmete sunulacağı belirtildi...

çorlu sabit kapalı pazar ne zaman bitecek Haberi

çorlu sabit kapalı pazar ne zaman bitecek


Proje çalışmaları ve ihale sürecinin tamamlanmasının ardından Perşembe pazarının bulunduğu alanda eskiyen ve kullanım ömrünü dolduran örtü sistemleri sökülerek inşaat çalışmalarına başlandı. 3 Nisan 2014 tarihinde tamamlanması planlanan, 1 milyon 798 bin TL ihale bedelli proje kapsamında, 6 bin 192 metrekare kullanım alanına sahip 660 adet tezgah kapasiteli, 51 araçlık otoparkı, bay-bayan tuvaletleri ile zabıta bürosu bulunuyor.


Halka daha iyi hizmet verilebilmesi amacıyla kurulan sabit kapalı pazar yerinin hizmete sunulmasıyla, mevcut pazar yerlerinde yaşanan trafik yoğunluğu ve çöp birikmesi gibi sorunların çözülmesi...