02 / 05 / 2024

çorlu yapı şirketleri

çorlu yapı şirketleri

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; yapılan toplantıda imar planları, yeni yerleşim alanları, kentsel dönüşüm, nüfus artışı, göçün kentleşmeye etkileri konularında, yapı sektöründe faaliyet gösteren firma yetkilileri ile görüş alışverişinde bulundu.

TOKİ Tekirdağ Çorlu 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Çorlu 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Çorlu projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Çorlu 2022 sosyal konut projesi...

Ekim'de 5 inşaat şirketinin 996 milyon TL'lik borcu yapılandırıldı!

Ekim ayında İstanbul'daki 8 firma ile 1 milyar 45 milyon TL'lik yapılandırma gerçekleştirildi. Bu firmalardan 5'i inşaat sektöründen oldu. İnşaat şirketleri 996 milyon TL'lik borcu yapılandırdı.

LideBir'den yabancılara yapılan konut satışları iptal oldu iddiasına ilişkin açıklama!

Yabancılara yapılan ‘düşük değerli’ değerleme raporlarından dolayı konut satışlarının iptal olduğu ve ülkeye dolar girişinin engellendiğine ilişkin iddialara Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği Derneği (LideBir) tarafından açıklama yapıldı.

TOKİ'den Çorlu'ya 400 konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tekirdağ Çorlu'da 400 konut inşa edecek. Projenin ihalesi 10 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Birliği Statüsünde Değişiklik Yapılmasına Dair Karar!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Birliği Statüsünde Değişiklik Yapılmasına Dair Karar bugünkü 31521 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finansal Kiralama Şirketleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Finansal Kiralama, Faktoring, Finansman ve Tasarruf Finansman Şirketleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

TOKİ Tekirdağ Çorlu 317 konut ihalesi bugün!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi 2. Etap 317 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Tekirdağ Çorlu 317 konut ihalesi yarın!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi 2. Etap 317 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Tekirdağ Çorlu 317 konut ihalesi 29 Nisan'da!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi 2. Etap 317 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

ANT Yapı dünyanın en büyük inşaat şirketleri listesinde yerini koruyor!

Avrupa ve Ortadoğu bölgesini kapsayan, İngiltere merkezli önde gelen sektörel yayınlardan EME Outlook, Rusya pazarında da sektörünün liderlerinden olan Ant Yapı’nın başarılarına sayfalarında yer verdi. 

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu teklifi!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun teklifi TBMM'de onaylanarak yasalaştı. 

Tekirdağ Çorlu Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi 1. Etap 570 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Ant Yapı Mirny Uçak Terminali’nin inşaatına başladı!

Yurt içinde ve yurt dışında birçok önemli proje hayata geçiren,Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik şirketleri arasında yer alanAnt Yapı, Rusya’nın Yakutistan Bölgesi’nin Mirny şehrinde yeni bir havalimanı inşaatına başladı.

çorlu yapı şirketleri Haberi

çorlu yapı şirketleri

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan "Gönül Sohbetleri" toplantıları kapsamında Çorlu'da faaliyet gösteren büyük ölçekli yapı firmaları yetkilileri ile bir araya geldi. Çorlu Tarihi Belediye binasında gerçekleştirilen toplantıda Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt ve Özel Kalem Müdürü Hakan Öztürk hazır bulundu.

Çorlu Tarihi Belediye Binası'nda geçtiğimiz dönemde "Gönül Sohbetleri"  toplantılarında mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve derneklerle çeşitli toplantılar gerçekleştiren Başkan Baysan bu kez yapı firmaları yetkililerini ağırladı.


Toplantının başlangıcında Çorlu'ya kazandırılan Tarihi Belediye Binası'nın yapısal özellikleri, tarihi ve restorasyon çalışmaları hakkında katılımcılara bilgiler aktaran Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; Çorlu'nun 90'lı yıllardan günümüze kentleşme sürecine dikkat çekti.


Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; yapılan toplantıda imar planları, yeni yerleşim alanları, kentsel dönüşüm, nüfus artışı, göçün kentleşmeye etkileri konularında, yapı sektöründe...