18 / 07 / 2024

çorlu yol çökmesi

çorlu yol çökmesi

Tekirdağ' ın Çorlu ilçesi stabilize yolun bir kısmı çökünce, beton mikseri devrildi. Kazada araç sürücü hafif şekilde yaralandı, ilginç kaza Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi...

Tekirdağ'ın üç ilçesine yeni yol!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, hafta sonu mesaisinde, Çorlu, Ergene ve Saray ilçelerinde yol yapım çalışmalarını inceledi.

Çorlu Sarılar - Muratlı Balabanlı arasına yeni yol!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu ilçesinde bazı incelemelerde bulundu. Albayrak "Yolumuz vatandaşlarımıza hayırlı olsun." dedi.

Tekirdağ'a 14 yeni yol ve kavşak geliyor!

Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy'de hayata geçirilmesi planlanan 14 adet yol ve kavşak projesi, Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a sunum eşliğinde bilgi verildi.

Çorlu Otogarı'nın çıkışında başlatılan yol çalışmaları ne durumda?

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu otogarı çıkışında bir yıl önce başlayan çalışmanın halen bitirilmemesi dikkat çekiyor. Bitmeyen çalışma, esnafın da halkın da tepkisine neden oluyor.

Ankara Büyükesat Vadisi'ndeki yapılaşma masaya yatırıldı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Büyükesat Vadisi'nde yaşanan ve sadece yol çökmesi olarak kamuoyuna yansıyan Büyükesat Vadisinin peşin bırakmıyor.

Çorlu-Karatepe yolu meclis gündeminde!

Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çorlu-Karatepe arasındaki yol çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Köprülü sorularını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu..

Çanakkale-İzmir karayolunda yol çöktü!

Çanakkale-İzmir karayolunda yol çökmesi meydana geldi.a Çanakkale-İzmir karayolunun 17'nci kilometresindeki duble yolda meydana gelen çökme nedeniyle yolun tek şeridi trafiğe kapatıldı.

Çorlu'da yol çöktü!

Tekirdağ' ın Çorlu ilçesi stabilize yolun bir kısmı çökünce, beton mikseri devrildi. Kazada araç sürücü hafif şekilde yaralandı, ilginç kaza Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi...

Gaziemir'de yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Gaziemir 'de belediyenin geçtiğimiz günlerde yol yapım çalışması kapsamında yaptığı yağmur suyu kanalı, taşeron firma çalışanlarının kanalın içine sıcak asfalt dökmesi yüzünden kullanılamaz hale geldi.

Çorlu'da satılık ticari nitelikli arsa! 1 milyon 975 bin TL'ye!

Çorlu Malmüdürlüğü Önerler Köyü'nde 1.957 metrekare yüzölçümünde ticari alanı satışa çıkardı

Çorlu Armadacity Plus'ta 75 bin TL yerine 69 bin TL'ye 1+1!

Tekirdağ Çorlu'da yükselen Armadacity Plus projesinde daireler ve dükkanlar kampanyalı fiyatlarla satılıyor. 64 metrekarelik 1+1 daire 75 bin lira yerine 69 bin TL'ye satışa sunuluyor

Konya'da TEYAP ile konut alacaklara yol gösterilecek!

Konya Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği "Tek Merkezli Elektronik Yapılaşma Projesi (TEYAP)" ile yapılaşmayı kontrol ve denetim altında tutarken, konut almak isteyenlere de yol gösteriyor

Çekmeköy Köprüsü üzerindeki yol inşaatı bitmek bilmiyor!

Çekmeköy Köprüsü'ndeki yol çalışmaları bir türlü bitmek bilmiyor. Toz-toprak, çamur bir yana, trafik öyle bir düğümleniyor ki çözebilene aşkolsun! Bölge halkı iki aydır çile çekiyor

çorlu yol çökmesi Haberi

çorlu yol çökmesi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi stabilize yolun bir kısmı çökünce, beton mikseri devrildi. Kazada araç sürücü hafif şekilde yaralandı, ilginç kaza Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Bir inşaata hazır beton getiren Yıldırım Zıplı idaresindeki 59IP 135 plakalı beton mikseri, stabilize yolun bir kısmının çökmesi sonucu devrilerek yan yattı. Kazada hafif yaralanan sürücü Zıplı ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Soruşturma başlatıldı. 


Türkiye'de Yeni...