03 / 05 / 2024

Cornelia De Luxe Resort Otel

Cornelia De Luxe Resort Otel

Cornelia De Luxe Resort Otel' in Avrupa'nın Lider Golf Oteli olarak ödüle layık görüldüğü gecede Türkiye'den toplam 15 otel ve 21 farklı kategoride ödül aldı.

Nest Kongre ve Fuar Merkezi 2020’de 100 bin kişiyi ağırlayacak!

Belek’te Cornelia Oteller grubu tarafından yapılan Nest Kongre ve Fuar Merkezi 2019 Ekim ayında açıldı. Nest Kongre ve Fuar Merkezi 30 oteli doldurabilecek toplantı kapasitesiyle bölgedeki otellerin de doluluğuna olumlu etki yaratacak.

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli icradan satıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un sahip olduğu Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı Fantasia Hotel De Luxe icradan satıldı.

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’a ait Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı Fantasia De Luxe Otel icradan satışa çıktı. 11 Eylül'de satılacak otel için 102 milyon lira isteniyor. 

İzmir Korumar Ephesus Resort Otel, Nisan'da açılacak!

Turizm sektöründe 25 yılı aşkın tecrübesi ve yüksek misafir memnuniyeti ile kendini ispatlamış olan Korumar Hotel De Luxe'un bölgedeki ikinci tesisi 2017 Nisan ayında hizmete giriyor.

Aydın Didim'de 2 yeni otel hizmete açıldı!

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde hizmet vermeye başlayan iki yeni otelle birlikte ilçedeki yatak kapasitesi 2 bin 565 arttı. Aquasis De Luxe Resort & Spa ve Aurum Moon Resort otelleri Didim'de 2016 turizm sezonuyla birlikte hizmete girdi.

The Sense De Luxe Hotel'in klima tercihi Mitsubishi Electric oldu!

Turizm sektörünün önemli yatırımcılarından Emir Hotels’in bünyesinde yer alan The Sense De Luxe Hotel, iklimlendirme sistemlerinde tercihini Mitsubishi Electric’ten yana kullandı.

Türkiye lüks tatilde yabancı turistlerin ilgi odağı oldu!

Türkiye lüks tatilde yabancıların odağı oldu. Cornelia De Luxe Genel Müdürü Şahin, geçen yıl yüzde 100 doluluğa ulaştıklarını söyledi. Bu alandaki turizm yatırımları lüks severleri özellikle Antalya ve Bodrum sahillerine çekiyor...

SİF İş Makinaları yıllık yetkili servis toplantısı Antalya’da düzenlendi!

SİF İş Makinaları, 14 Ocak - 19 Ocak 2014 tarihleri arasında Antalya Cornelia de Luxe Resort’ ta yıllık yetkili servis toplantısını düzenledi. 2013 yılının en başarılı yetkili servislerine ödüller takdim edildi...

Cornelia Diamond Golf Resort Spa geçen yıl 45 ülkeden misafir ağırladı!

Zafer Alkaya, 2014 yılında hem ülke genelindeki turizm hem Cornelia için, "Riskler de umutlar da yüksek" değerlendirmesini yaptı. Misafir ettikleri ülke sayısını 37'den 45'e çıkaran Cornelia, bu yıl ayrıca doluluk oranlarında yüzde 80'e ulaştı.

Cornelia De Luxe Resort Otel Avrupa'nın Lider Golf Oteli seçildi!

Cornelia De Luxe Resort Otel' in Avrupa'nın Lider Golf Oteli olarak ödüle layık görüldüğü gecede Türkiye'den toplam 15 otel ve 21 farklı kategoride ödül aldı.

Concorde De Luxe Resort, Quality Selection 2012 ödülünü aldı!

Concorde De Luxe Resort, dünyanın dört bir yanından tatilcilerin izlenimlerini paylaştıkları online paylaşım platformu “HolidayCheck” tarafından verilen “Quality Selection 2012” ödülüne layık görüldü

De'Longhi PrimaDonna S De Luxe, tek tuşla 5 çeşit kahve keyfi yaşatıyor!

Kahve makineleri ile fark yaratan marka De'Longhi'nin yepyeni modeli “PrimaDonna S De Luxe” tam otomatik kahve makinesi, tek Artık tek bir tuşla 5 çeşit kahve hazırlamak mümkün

Martı Resort ve Martı La Perla'ya, Altın Sertifika Ödülü!

İngiltere merkezli National Britannia NB Turkey Türkiye'nin ilk resort oteli olan Martı Resort De Luxe ve Martı La Perla otellerine gıda ve su güvenliği risk yönetim sistemlerinin mükemmelliği nedeniyle Altın Sertifika Ödülü'ne layık görüldü

Cornelia De Luxe Resort Otel Haberi

Cornelia De Luxe Resort Otel



Dünya Seyahat Ödülleri'nin Cornelia Diamond Golf Resort&Spa Otel'de düzenlenen Avrupa galasında Türkiye'ye ödül yağdı. Turizm endüstrisi içinde yer alan 500 farklı kuruluşun yarıştığı Dünya Seyahat Ödülleri, Avrupa töreninde Avrupa'nın En Lux Oteli ve Avrupa'nın En Donanımlı Oteli Ödülü'ne Cornelia Diamond Golf Resort&SPA Otel sahip oldu. Cornelia De Luxe Resort Otel'in Avrupa'nın Lider Golf Oteli olarak ödüle layık görüldüğü gecede Türkiye'den toplam 15 otel ve 21 farklı kategoride ödül...