10 / 05 / 2024

corner life teslim tarihi

corner life teslim tarihi

Dairelerin 44 metrekare ile 167 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu Corner Life teslim tarihi Ekim 2014 olarak belirlendi. Proje, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Güneşli'de inşa ediliyor...

Güneşli Corner Life ne zaman teslim?

Güneşli Corner Life ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Güneşli Corner Life projesinde daire fiyatları 205 bin 850 TL'den başlangıç gösteriliyor...

Güneşli Corner Life satılık daire!

Güneşli Corner Life satılık daire fiyatları 201 bin 800 liradan başlıyor. Proje kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

Corner Life adres!

Corner Life adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Corner Life Güneşli kapsamında daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor

Özyurtlar NCadde Ateş Corner'da teslimler başlıyor!

Özyurtlar Holding'in öğrencilere yeni bir yaşan konsepti sunduğu NCadde Ateş Corner'da teslim dönemi başlıyor.

Play Park, Corner Life projesini 5 milyon TL'ye kiraladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Lüleburgaz Ata Corner projesindeki 4 bin 878 metrekarelik kiralanabilir alanın, 736,50 metrekaresini Play Park'a kiraladı...

Esenyurt Onur Park Life teslim tarihi!

9 blok şeklinde yükselen Esenyurt Onur Park Life projesi 718 daire ve 231 dükkandan meydana geliyor. Esenyurt Onur Park Life teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Sancaktepe Celestia Life teslim tarihi!

Sancaktepe Celestia Life Evleri projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 513 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

İzmir Doğa Park Life teslim tarihi!

Koç İnşaat'ın projesi Doğa Park Life, önümüzdeki Eylül ayının sonunda satışa çıkarılacak. İzmir'de yükselen Doğa Park Life projesi 42 lüks daireden oluşuyor...

Kurtköy KorkmazKaya Life teslim tarihi!

Kurtköy KorkmazKaya Life teslim tarihi 2016 yılı sonu olarak belirtiliyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje Teknopark'a 1 kilometre yakınlıkta inşa ediliyor.

Corner Life Güneşli'de daireler 237 bin 250 TL'ye!

Beyaz ve Keleş İnşaat, modern mimarinin rahat ve kullanışlı çizgilerini Cornerlife Güneşli ile keyife dönüştürüyor. Daire tiplerinin 1+0 'dan 3+1' e kadar farklılık gösterdiği proje 2 blok halinde yükseliyor.

Güneşli Corner Life satış ofisi iletişim!

Ödemelere göre banka kredisi kullanılabilen projede daire büyüklükleri 47 metrekareden başlangıç gösteriyor. Güneşli Corner Life satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası (0212) 445 45 23 olarak belirlendi.

Corner Life Güneşli fiyatları ne kadar?

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzası taşıyan Corner Life Evleri'nde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Corner Life Güneşli fiyatları ne kadar?

Corner Life satılık daire!

Toplam 211 adet daireden meydana gelen proje Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Corner Life satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Nurol GYO Nurol Life teslim tarihi!

Toplam 502 adet daireden meydana gelen Nurol GYO Nurol Life projesi Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.Nurol GYO Nurol Life teslim tarihi 2017 yılının Nisan ayı olarak belirlendi.

Corner Life Güneşli adres!

Ödemelere göre banka kresi kullanılabilen projede daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Corner Life Güneşli adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli lokasyonunda yükseliyor.

Bağcılar Corner Life fiyatları!

Toplam 211 adet daire ve 21 adet ticari ünitenin yer aldığı proje 2 blok halinde yükseliyor. Bağcılar Corner Life fiyatları 237 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

corner life teslim tarihi Haberi

corner life teslim tarihi

Satışlarda yüzde 1 KDV uygulanan Corner Life teslim tarihi öncesinde projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Proje, Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor.


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Güneşli Corner Life projesi, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Güneşli bölgesinde yaşama geçiriliyor. 


Toplam 211 adet daire ve 21 adet ticari birimden meydana gelen Corner Life teslim tarihi 2014 yılı içerisinde olması öngörülüyor. 



Corner Life Residence'ta; açık-kapalı yüzme havuzu, geniş bahçe, açık-kapalı otopark, çocuk parkı, fitness, sauna, hamam, tenis kortu, basket sahası, açık spor alanı, koşu ve amfitiyatro, kapalı sinema salonu, çocuk oyun odası,vitamin bar, market, kamelyalar gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Dairelerin satışlarına devam edilen Corner Life teslim tarihi 2014 yılının Ekim...