07 / 05 / 2024

Cornerlife Güneşli sosyal alan

Cornerlife Güneşli sosyal alan

Cornerlife Güneşli sessiz ve sakin bir yaşam imkanı sağlıyor. Sosyal olanaklarıyla ailelere konsept ve tatil tadında bir yaşam sunan Cornerlife Güneşli'de açık kapalı toplam sosyal alanı 6 bin metrekareye ulaşıyor.

Migros, Balance Güneşli Yaşam Sokağı'nda açıldı!

A plus olarak tasarlanan Balance Güneşli’de çalışanların ve bölgede yaşayanların sosyal hayatına hareketlilik getiren ve sokak kültürünü yansıtan Yaşam Sokağı’nda Migros MJet açıldı...

Balance Güneşli'de Sokak Kahvecisi açıldı!

Güneşli bölgesinde yaşayanların sosyal ve günlük ihtiyaçlarına yönelik oluşturulan ve sokak kültürünün yaşatıldığı "Yaşam Sokağı"nda markalar yerlerini almaya başladılar. 

Tulipa, Balance Güneşli'de!

Basın Ekspres bölgesinde gerek inşaat ve tasarım kalitesi gerekse sunduğu sosyal imkanlarıyla en prestijli ofis projesi olarak gösterilen Balance Güneşli’de, yaşama artı değer katacak hizmetleri ile Spa ve Sağlık Kulübü Tulipa Eylül ayı itibari ile yerini alıyor.

Balance Güneşli'de ofis fiyatları 371 bin TL’den başlıyor!

Mimari tasarımı, teknik ve sosyal olanakları ile İstanbul ofis yaşamına A plus çalışma ortamı sağlayan Balance Güneşli’den 371 bin TL’den başlayan fiyatlarla ofis sahibi olmak mümkün…

Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneşli projesinden ilk görseller!

Aydınlı İnşaat ve Metal Yapı Konut'un İçdaş Güneşli projesinde 1.660 konut, ticaret ve sosyal donatı alanları olacak. Detayların netleşdiği İçdaş Güneşli projesinden ilk kareler...

Balance Güneşli zengin sosyal olanaklarıyla her ihtiyaca cevap veriyor!

Balance Gayrimenkul'ün hayata geçirdiği Balance Güneşli projesi 17 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. 83 bin metrekare inşaat alanına sahip projede toplam 311 bağımsız bölüm yer alıyor.

Corner Life Güneşli'de daireler 237 bin 250 TL'ye!

Beyaz ve Keleş İnşaat, modern mimarinin rahat ve kullanışlı çizgilerini Cornerlife Güneşli ile keyife dönüştürüyor. Daire tiplerinin 1+0 'dan 3+1' e kadar farklılık gösterdiği proje 2 blok halinde yükseliyor.

Balance Güneşli: Kurumsal kimliği en iyi yansıtan ofis projesi!

Stratejik konumu, ofis çeşitliliği, şık ofis tasarımları, zengin teknik donanımı ve çalışma hayatına artı değer katan sosyal imkanları ile Balance Güneşli İstanbul'da özel sektörün çekim merkezi haline geldi...

Balance Güneşli'de ofislerin metrekaresi 5 bin 700 TL'den başlıyor!

Balance Güneşli'nin sunduğu ofis çeşitliliğinde geniş çalışma kadrosuna sahip kurumsal firmaların prestijli , sosyal ve teknik imkan bakımından zengin ofis arayışına çözüm olan plaza ofislerin metrekaresi 5 bin 700 TL'den başlıyor.

Basın Ekspres Balance Güneşli satılık!

Basın Ekspres Balance Güneşli satılık ofis alanları minimum 40 metrekare olarak tasarlandı. 6 blok halinde inşa edilen projede sauna ve buhar odaları gibi çeşitli sosyal alanlar yer alıyor.

Balance Güneşli'de çalışanlar için Yaşam Sokağı oluşturuldu!

Güneşli'ye A Plus bir ofis inşa eden Balance Güneşli'de, çalışanların sosyal ve günlük ihtiyaçlarına yönelik “Yaşam Sokağı” oluşturuldu. Kiralama ve gayrimenkul yönetimi sektörünün önemli isimlerinden Sonae Sierra Reval'e teslim edildi.

Balance Güneşli'de kiralamalar Sonae Sierra Reval'e teslim!

Balance Güneşli'de, çalışanların sosyal ve günlük ihtiyaçlarına yönelik "Yaşam Sokağı" oluşturuldu... "Yaşam Sokağı"nda kiralama ve gayrimenkul yönetimi sektörünün önemli isimlerinden Sonae Sierra Reval'e teslim edildi...

Balance Güneşli'de çalışanlara yönelik Yaşam Sokağı oluşturuldu!

Güneşli'deki A Plus ofis projesi Balance Güneşli'de, çalışanların sosyal ve günlük ihtiyaçlarına yönelik "Yaşam Sokağı" oluşturuldu.

Cornerlife Güneşli sosyal alan Haberi

Cornerlife Güneşli sosyal alan


Cornerlife Güneşli, Basın Ekspres Yolu üzerinde akan trafiğin ve Atatürk Havalimanı'nı kullanan uçak gürültüsünü dışarıda bırakıyor. 


Projenin dış cephesinde uygulanan özel teknik çalışmayla sessiz ve sakin bir yaşam imkanı sağlıyor. Sosyal olanaklarıyla ailelere konsept ve tatil tadında bir yaşam sunan Cornerlife Güneşli'de açık kapalı toplam sosyal alanı 6 bin metrekareye ulaşıyor. Projede yüzme havuzu, cep sineması, kreş, çocuk parkı, fitness- sauna-hamam, havuz başı kafe, kamelyalar tenis kortu, basket sahası, açık spor alam, koşu parkuru, amfi tiyatro ve çocuk oyun odası yer...