18 / 05 / 2024

Cornerlife Güneşli yıl sonu kampanyası

Cornerlife Güneşli yıl sonu kampanyası

Emlak sektöründe bir ilki oluşturan altın kampanyasıyla konut alanlara metrekaresi kadar altın hediye eden projede aralık başından bu yana 1 kilo 722 gram altın hediye edildi...

Venara Güneşli yüzde 1 KDV avantajıyla satışta! Yeni proje!

Yüzde 1 KDV avantajıyla satışa sunulan Venara Güneşli projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. İşte Venara Güneşli detayları...

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Referans Güneşli 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Güneşli Projesine ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimiyle satılık ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimli ofis satışları devam ediyor. 

Balance Güneşli'de yüksek kira getirili yatırım fırsatı!

Yüksek kira getirili yatırım fırsatı sunan Balance Güneşli'de işyeri ruhsatlı rezidans ofisler, firmalara önemli bir avantaj sağlıyor...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV imkanı!

Balance Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Bağcılar Güneşli'de Mahmutbey Caddesi üzerinde hayata geçirilen Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV imkanı ile satışlar yapılıyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi ile satılık ofisler!

A plus ofis projesi kalitesindeki Balance Güneşli'de Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimi sunuluyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimiyle satılık ofisler!

Balance Güneşli'de ofis satışları devam ediyor. Prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyenlere yüzde 10 KDV indirimi avantajı devam ediyor.

Balance Güneşli'de kiralama ve satışlar devam ediyor!

Tamamlanmış, kaliteli, prestijli ve her geçen gün değerlenen bir projenin tüm avantajlarını sunan Balance Güneşli, yüzde 8 KDV avantajını da sunuyor...

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV ile yatırım fırsatı!

Her sektörden ve her ölçekten şirketin ihtiyacına cevap verebilecek çeşitliliğe sahip Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV imkanı ile ofis sahibi olunabiliyor...

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV avantajı!

Her sektörden ve her ölçekten şirketin ihtiyacına cevap verebilecek çeşitliliğe sahip olan Balance Güneşli projesinde çalışma hayatı başladı. Kısa süre önce yüzde 8’e indirilen KDV avantajı Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler için de önemli bir fırsat vadediyor.

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV fırsatı!

Her sektörden ve her ölçekten şirketin ihtiyacına cevap verebilecek çeşitliliğe sahip Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV fırsatı ile ofis sahibi olunabiliyor...

Luxera Güneşli satılık daire!

Toplam 250 adet konuttan meydana gelen Luxera Güneşli projesinde teslimlerin 2019 yılının ikinci yarısında gerçekleşmesi planlanıyor. Luxera Güneşli satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Cornerlife Güneşli yıl sonu kampanyası Haberi

Cornerlife Güneşli yıl sonu kampanyası


BASIN Ekspres Yolu'nun prestijli projesi Cornerlife Güneşli 2013 yılını iddialı bir kampanya ile tamamlıyor. Emlak sektöründe bir ilki oluşturan altın kampanyasıyla konut alanlara metrekaresi kadar altın hediye eden projede aralık başından bu yana 1 kilo 722 gram altın hediye edildi. Beyaz Înşaat-Keleş İnşaat ortaklığındaki projede yılın son kampanyası ile 80 kilo altın hediye edilmesi planlanıyor. 


Öte yandan Cornerlife Güneşli önemli bir avantajı da elinde tutuyor. Bölgede yeni ruhsatlı projelerde KDV yüzde 18 iken Cornerlife Güneşli yatırımcıları, projenin ruhsatı 2013 yılından önce alındığı için, yükselen KDV oranlarından etkilenmiyor. Cornerlife Güneşli'de uygulanan yüzde l'lik KDV oranı daire almak isteyenlere önemli bir avantaj sağlıyor. 


Sabah...