01 / 05 / 2024

Corridor Cadde Rezidans daire fiyatları

Corridor Cadde Rezidans daire fiyatları

Sur Yapı'nın Güneşli projesi Corridor Cadde Rezidans'ta lansmana özel 1+1 daireler 247 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Sur Yapı Corridor'da 550 adet daire yer alıyor...

Cadde Alyans satışta! Daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor!

Çayırova’nın en konsept projesi Cadde Alyans rezidans ve alışveriş birimleriyle Çayırova’nın yeni buluşma noktası olacak.Cadde Alyans’da daireler 350 bin TL den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Çayırova Cadde Alyans basın lansmanı 28 Eylül'de!

Çayırova’nın en konsept projesi Cadde Alyans rezidans ve alışveriş birimleriyle Çayırova’nın yeni buluşma noktası olacak.

Uçar Grup Gümüş Panorama Rezidans fiyat listesi!

2018 yılının sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Gümüş Panorama projesi 991 daire, 34 ticari birim, 33 cadde mağazası, 30 dükkanlı bedestenden meydana geliyor. Uçar Grup Gümüş Panorama Rezidans fiyat listesi 292 bin TL'den başlıyor.

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile yeni bir yaşam başlıyor!

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile bölgeye 2+1'den 5+1 'e kadar 7 farklı alternatifte akıllı evler, 90 mağazalı alışveriş merkezi, cadde dükkanları ve ofisler inşa edilecek.

Park Residences Cadde: Bağdat Caddesi’nin tek rezidansı!

"Bağdat Caddesi’nin tek rezidansı" sloganıyla basına tanıtılan Park Residences Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Göztepe'de inşa edildi. Proje Birleşik Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi.

Gül Proje Express Rezidans fiyatları!

Toplam 658 konut ve 41 cadde mağazasından meydana gelen Gül Proje Express projesinde konut teslimlerin Aralık 2018'de yapılması planlanıyor. Projede yer alan daireler deniz manzarasına hakim. İşte Gül Proje Express Rezidans fiyatları...

Park Residences Cadde ile kira öder gibi rezidans sahibi olun!

Park Residences Cadde, lüks rezidans satışında bir ilke imza atıyor. projede, ödeme vadesi 150 aya kadar uzatıldı. Bu ayrıcalıklı kampanya ile Park Residences Cadde’de kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün.

Cadde Varlık Rezidans fiyat listesi!

Cadde Varlık Rezidans fiyat listesi 340 bin TL'den başlayarak değişiyor. Cadde Varlık Rezidans projesinde toplam 510 daire ve 40 dükkan olacak...

Bakırköy City Rezidans ev fiyatları!

Bakırköy City Rezidans ev fiyatları 1 milyon 187 bin liradan başlıyor. Beyaz İnşaat ve Göktaşlar projesi Bakırköy City'de 163 daire ve 33 cadde mağazası bulunuyor...

Vadiyaka Başakşehir Cadde Dükkanları nerede?

Vadiyaka Rezidans'ta 361 adet konut ve 56 adet dükkan bulunuyor. Projede firma bünyesinde 24 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Vadiyaka Başakşehir Cadde Dükkanları nerede?

Beylikdüzü Vira İstanbul Rezidans ev fiyatları!

Beylikdüzü Vira İstanbul Rezidans projesi 1.156 daire ve 39 cadde mağazasından meydana geliyor. Gül İnşaat projesi Vira İstanbul Rezidans'ta 30 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor...

Vira İstanbul Rezidans daire fiyatları!

Vira İstanbul Rezidans projesi 17 blokta 1.156 daire ve 39 cadde mağazasından oluşuyor. Beylikdüzü Vira İstanbul Rezidans projesinde 30 ay vade farkı olmadan taksitlendirme yapılıyor.

İstanbul Bulvar Cadde Rezidans!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa edilen proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından yükseliyor. İstanbul Bulvar Cadde Rezidans projesinde toplam 1.555 adet daire yer alıyor.

Corridor Cadde Rezidans daire fiyatları Haberi

Corridor Cadde Rezidans daire fiyatları


Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Corridor konut projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Güneşli bölgesinde yükseliyor. Corridor projesinin D bloktaki Corridor Cadde Rezidans daireleri satışa çıkarıldı.


Corridor Cadde Rezidans projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Corridor projesinde 550 daire yer alıyor.


Corridor Cadde Rezidans projesinde 1+1 dairelerin fiyatları lansmana özel 247 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Corridor Cadde Rezidans satış ofisi ile 0212 651 16 53 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Sur Yapı Corridor projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar mevcut.



Tel: 0212 651 16 63

Web: