09 / 05 / 2024

çorum alaca belediyesi altyapı hizmetleri

çorum alaca belediyesi altyapı hizmetleri

Topraklarında Hitit Uygarlığı'ndan da izler bulunduran ve gerek alt yapı, gerek üst yapı alanında ilçeye önemli kazanımlar sağlayan Çorum Alaca Belediyesi, yaptığı hizmetlerle "Marka Kent" olma yolunda ilerliyor..

Ehliyeti olanlara müjde! O belediye yüksek maaşlı personel alımı yapacak! Lise mezunu olmak yeterli!

Çorum İskilip Belediyesi, personel alımı yapacağını duyurdu. Yapılan duyuruya göre, istihdam edilecek personellerde B sınıfı sürücü belgesinin bulunma zorunluluğunun aranacağı öğrenildi.

TOKİ'den Çorum Alaca'ya 2 bin 280 TL taksitle 200 yeni konut!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların ayrıntıları da resmen kesinleşti. Peki TOKİ Çorum Alaca projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Alaca 2022 ucuz konut projesi...

Çorum Belediyesi'nden 18.4 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Çorum Belediyesi, Ayarık, İbrahimçayırı, Çeğni ve Gülabibey ilçelerinde yer alan 4 arsayı 18 milyon 460 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Çorum Alaca ve Merkez ilçeleri için acele kamulaştırma kararı!

Çorum Alaca ve Merkez ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

Çorum Belediyesi, çimento fabrikasının arazisini satın aldı!

Çorum Belediyesi, çimento fabrikasına ait arazinin tapusunu teslim aldı. Belediye arazi içim  102 milyon 500 bin TL ödedi. 

Çorum Belediyesi meclis toplantısında çürük yapı gerginliği!

Çorum Belediyesi’nin önceki gün yapılan meclisi toplantısında “Cumhur İttifakı” ortakları üyeleri MHP’li Abdulhaluk Çatalpelit ile AKP’li Muhammet Fatih Temur arasında çürük yapılar sebebiyle tartışma yaşandı.

Tuncay Yılmaz'dan Çorum Belediyesi'nin yaptırdığı stata tepki!

Sayıştay raporlarına göre borçlanma konusunda Sayıştay’dan uyarılar alan, Çorum Belediyesi’nin yaptığı statın maliyetinin 209 milyon TL olduğu öğrenildi. 

Çorum Belediyesi’nin inşa ettirdiği stadyumun maliyeti tartışma yarattı!

Çorum Belediyesi’nin inşa ettirdiği stadyumun maliyeti tartışmalara neden oldu...

Çorum Belediyesi kamulaştırılan binaları tek tek yıkıyor!

Çorum Belediyesi, yeni açılacak yollarda kamulaştırma çalışmaları yapılan eski binalarda yıkım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, kamulaştırması tamamlanan yerde yıkım çalışmasını tamamladı.

Türkiye Şeker Fabrikaları'ndan 1 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Yozgat Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Çorum Alaca'da yer alan gayrimenkulü kiraya verecek.

Çorum Belediyesi 4 senede 250 arsa mı sattı?

Çorum Belediyesi'nin, 2018 yılı Sayıştay raporunda bir yılda yüzde 500 borçlandığı ortaya çıkmıştı. Toplam borcu 414 milyon 638 bin TL'ye ulaşan belediyenin 4 senede 250 tane arsa sattığı öne sürüldü...

Çorum Alaca'da metruk ve atıl binalar yıkılıyor!

Çorum Alaca belediyesi tarafından ilçe genelinde metruk ve atıl binaların tespitleri yapılarak yıkılmaya başlandı.

çorum alaca belediyesi altyapı hizmetleri Haberi

çorum alaca belediyesi altyapı hizmetleri

GEREK alt yapı, gerek üst yapı alanında ilçeye önemli kazanımlar sağlayan Alaca Belediyesi, yaptığı hizmetlerle "Marka Kent" olma yolunda önemli mesafe katediyor. 


Yaptığı hizmetlerde insan odaklı çalışan Alaca Belediyesi, şehrin gelişebilmesi adına son 4 yıl içerisinde dev projeleri de hizmete sunarak Alaca'nın gelişmesinde önemli rol oynuyor. 


ADALET VE ŞEFFAFLIK IŞIĞIMIZ OLDU 



Hizmetle dolu geçen her günde adalet ve şeffaflığın her zaman önlerinde ışık olduğunu belirten Belediye Başkanı Av. Muhammet Eyvaz, "En başından beri sözümüzün arkasında durmaya, sözlerimizi vaat değil gerçek kılmaya çalışıyoruz" dedi. 


Alaca'nın kısa süre içerisinde bambaşka bir kimlik kazandığını ifade eden Başkan Eyvaz, "İlçemiz yaptığımız hizmetlerle her geçen gün yaşam kalitesinin arttığı, değişimin şehrin her metre karesinde hissedildiği daha mutlu, daha güzel bir şehir haline geliyor" diye konuştu. İlçe turizmi ve...