27 / 04 / 2024

Alaca Belediyesi Marka Kent olma yolunda ilerliyor!

Alaca Belediyesi Marka Kent olma yolunda ilerliyor!

Topraklarında Hitit Uygarlığı'ndan da izler bulunduran ve gerek alt yapı, gerek üst yapı alanında ilçeye önemli kazanımlar sağlayan Çorum Alaca Belediyesi, yaptığı hizmetlerle "Marka Kent" olma yolunda ilerliyor..



GEREK alt yapı, gerek üst yapı alanında ilçeye önemli kazanımlar sağlayan Alaca Belediyesi, yaptığı hizmetlerle "Marka Kent" olma yolunda önemli mesafe katediyor. 


Yaptığı hizmetlerde insan odaklı çalışan Alaca Belediyesi, şehrin gelişebilmesi adına son 4 yıl içerisinde dev projeleri de hizmete sunarak Alaca'nın gelişmesinde önemli rol oynuyor. 


ADALET VE ŞEFFAFLIK IŞIĞIMIZ OLDU 



Hizmetle dolu geçen her günde adalet ve şeffaflığın her zaman önlerinde ışık olduğunu belirten Belediye Başkanı Av. Muhammet Eyvaz, "En başından beri sözümüzün arkasında durmaya, sözlerimizi vaat değil gerçek kılmaya çalışıyoruz" dedi. 


Alaca'nın kısa süre içerisinde bambaşka bir kimlik kazandığını ifade eden Başkan Eyvaz, "İlçemiz yaptığımız hizmetlerle her geçen gün yaşam kalitesinin arttığı, değişimin şehrin her metre karesinde hissedildiği daha mutlu, daha güzel bir şehir haline geliyor" diye konuştu. İlçe turizmi ve tanıtımıyla ilgili de bilgi veren Eyvaz, "Tarihte bilinen en eski uygarlık olan Hitit Uygarlığı'nda ilçemiz toprakları içerisinde yer alıyor. Bu kapsamda ilçemizin gerek tarihi ve turizm, gerekse diğer alanlarda tanıtımı için çeşitli organizasyonlara katılarak tanıtımımızı gerçekleştirdik. 

Bunun dışında ülkemizin ulusal kanallarını ilçemize getirerek Alaca'nın dışarıya tanıtılması konusunda çalışmalar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz." 


Altyapı hizmetinde dev adımlar atıldı


"DOĞALGAZINA KAVUŞUYOR" 


"İÇME SUYUNDA DEV ADIM" 


"TOKİ İLE MODERN KENT OLMA YOLUNDA ÖNEMLİ ADIM ATILDI" 


"EĞİTİME TAM DESTEK" 


"ALACA, MESLEK YÜKSEKOKULU'NA KAVUŞTU" 


"E-BELEDİYE İLEONLİNE HİZMET VERİYORUZ" 


"BİLGİ İŞLEM SİSTEMİMİZ YENİLENDİ" 


"BİRÇOK SOSYAL FAALİYETE İMZA ATTIK" 


"ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDA OLDUK" 


YENİ BELEDİYE BİNASI 


"SEBZE PAZARI'NIN ÜZERİ KAPATILIYOR" 


"ARAÇ FİLOMUZU GENİŞLETTİK" 


"ALACA MEYDANINI YENİ BİR GÖRÜNTÜYE KAVUŞTURDUK" 


"HER MAHALLEYE BİR PARK PROJESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK" 


"ŞEHİTLİK YENİLENDİ, ŞEHİTLER ALBÜMÜ ÇIKARTILDI" 


"ALT YAPIDA ÖNEMLİ ÇALIŞMA YAPTIK' 


"SPORA TAM DESTEK VERDİK" 


"HASTANEMİZE 100 YATAKLI YENİ BİR EK BİNA YAPILIYOR" 



Akşam



Geri Dön