09 / 05 / 2024

alaca belediyesi hizmetleri

alaca belediyesi hizmetleri

Topraklarında Hitit Uygarlığı'ndan da izler bulunduran ve gerek alt yapı, gerek üst yapı alanında ilçeye önemli kazanımlar sağlayan Çorum Alaca Belediyesi, yaptığı hizmetlerle "Marka Kent" olma yolunda ilerliyor..

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüksek maaşla çalışacak personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı. Başvuru koşulları ve sınav yeri belli olurken, son başvuru tarihinin ise 3 Kasım olduğu duyuruldu.

Belediyede işe girmek isteyenlere müjde! Büyükşehir Belediyesi personel arıyor! Başvurular bitmek üzere acele edin!

İstanbul’da iş arayanlara güzel haber. Büyükşehir Belediyesi o kadrolarda personel alacağını duyurdu. İşte detaylar!

Belediyede iş arayanların fırsat ayağına geldi! Büyükşehir Belediyesi 100 devlet personel alıyor! İşte şartlar!

Belediye iş arayanların fırsat ayağına geldi. Büyükşehir Belediyesi 100 devlet personeli alacağını duyurdu. İşte detaylar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en az ilkokul mezunu 36 personel alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 36 personel alacağını açıkladı. Peki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel alımı için hangi şartların taşınması gerekiyor? İşte detaylar...

Bayramiç Belediyesi'den iş ilanı! Belediyeye işçi alınacak

İş ve İşçi Bulma Kurumu'nun (İŞKUR) Çanakkale Bayramiç Belediyesi için paylaştığı iş ilanında, belediyede istihdam edilmek üzere bir personel alacağı bildirildi.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

Başakşehir Belediyesi, Kanal İstanbul güzargahından arsa alacak iddiası!

Başakşehir Belediyesi'nin, Kanal İstanbul projesinin çevresinde inşa edilecek Yenişehir’in sınırları içinde toplam 27 bin metrekarelik arsa satın alacağı ileri sürüldü. Kentsel dönüşümde kullanılmak için alınacağı ifade edilen arazilerin değeri takdir komisyonunca tespit edilecek.

Esenler Belediyesi 2 değerli araziyi ESKON A.Ş.’ye devretti!

Esenler Belediyesi, iştirak şirketi ESKON A.Ş.’ye inşaat yapması amacıyla sermaye olması için 2 değerli araziyi devretti. CHP’li Meclis Üyesi Kemal Şahin, arazilerin değerinin 180 milyon TL olduğunu söyledi ve “Kimin alacağını takip edeceğiz” dedi.

Manisa Yunusemre'de 5 bin 500 konutla 25 bin kişinin yaşayacağı şehir inşa ediliyor!

Son Büyükşehir Yasası ile 6 yıl önce kurulan Yunusemre Belediyesi, hizmetleri ve vizyon projeleri ile ön plana çıkıyor. Kentin kurucu belediye başkanı olarak 2. dönemde vatandaşın teveccühüyle yeniden seçilen Mehmet Çerçi, mega projelerini yeni dönemde de sürdüreceğini belirtti...

Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne icra takibi mi başlatıldı?

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Kamu Proje Müşavirliği Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi'nin 1 milyon 17 bin 995 lira alacağını ödemediği için icralık oldu...

Samsun Büyükşehir Belediyesi icralık oldu!

Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne müşavirlik hizmeti veren Kamu Proje Müşavirliği Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi 4 senelik alacağı olan 1 milyon 17 bin TL'yi tahsil edemeyince icraya başvurdu.

Çorum Alaca'da metruk ve atıl binalar yıkılıyor!

Çorum Alaca belediyesi tarafından ilçe genelinde metruk ve atıl binaların tespitleri yapılarak yıkılmaya başlandı.

Ataşehir Belediyesi’ne haciz geldi!

Ataşehir Belediyesi icralık oldu, onlarca daire ve rezidansı şahsı, eşi Gamze İlgezdi ve ailesi üzerine kaydettiren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Baltal İlgezdi ödeme yapmayınca, araç kiralama şirketi, 15 milyon TL'lik alacağı için dün haciz takibi başlattı.

alaca belediyesi hizmetleri Haberi

alaca belediyesi hizmetleri

GEREK alt yapı, gerek üst yapı alanında ilçeye önemli kazanımlar sağlayan Alaca Belediyesi, yaptığı hizmetlerle "Marka Kent" olma yolunda önemli mesafe katediyor. 


Yaptığı hizmetlerde insan odaklı çalışan Alaca Belediyesi, şehrin gelişebilmesi adına son 4 yıl içerisinde dev projeleri de hizmete sunarak Alaca'nın gelişmesinde önemli rol oynuyor. 


ADALET VE ŞEFFAFLIK IŞIĞIMIZ OLDU 



Hizmetle dolu geçen her günde adalet ve şeffaflığın her zaman önlerinde ışık olduğunu belirten Belediye Başkanı Av. Muhammet Eyvaz, "En başından beri sözümüzün arkasında durmaya, sözlerimizi vaat değil gerçek kılmaya çalışıyoruz" dedi. 


Alaca'nın kısa süre içerisinde bambaşka bir kimlik kazandığını ifade eden Başkan Eyvaz, "İlçemiz yaptığımız hizmetlerle her geçen gün yaşam kalitesinin arttığı, değişimin şehrin her metre karesinde hissedildiği daha mutlu, daha güzel bir şehir haline geliyor" diye konuştu. İlçe turizmi ve...