10 / 05 / 2024

çorum alacanın içme suyu varmı

çorum alacanın içme suyu varmı

Çorum Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki yıl içinde tamamlanacak arıtma tesisi, Alaca' nın 100 yıllık içme suyu problemini ortadan kaldıracak" dedi....

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık yeme içme alanı!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Eskişehir Akarbaşı Mahallesi'nde yer alan yeme içme alanını kiraya verecek. İşte 20 Eylül'de gerçekleştirilecek ihale ile ilgili detaylar...

Barajlar alarm veriyor! Prof. Dr. Şen 'İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı!

Yağışların beklenen oranda olmaması sebebiyle Türkiye'de birçok baraj alarm vermeye başladı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı.

Gram altın için net tarih! O isim açıkladı! İşte gram altını olanların köşeyi döneceği tarih!

Altın fiyatlarındaki hareketlenme herkesin gündeminde. Uzman isim gram altın için o tarihi verdi. İşte altını olanları ilgilendiren gelişme!

Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi! Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti

Altın fiyatları perşembe günü rekor kırarken dün ABD büyüme rakamlarının açıklanmasının ardından düşüşe geçti. Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti! Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi!

Altın dehası İslam Memiş gram altın için açık açık rakam verdi! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu seviyeye hazır olun

Altın fiyatları bugün ABD büyüme rakamlarının açıklanmasının ardından düşüşe geçerken, Altın dehası İslam Memiş, gram altın için açık açık rakam verdi! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu seviyeye hazır olun.

TOKİ Çorum 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Tam 194 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorum 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle tam 194 yeni konut inşa edilecek.

Gram altında yangın yeri! 2 dev kurum gram altın için saat verdi! Gram altında flaş gelişme...

Gram altın fiyatları dolar/TL'deki yükselişin ardından hızla yükselmeye başladı. Ons altın FED  başkanı Jerome Powell tarafından yapılacak olan bu akşam yapılacak olan açıklamalara odaklandı. 2 dev kurum gram altın için saat verdi. İşte gram altında flaş gelişme...

Yeme içme ve eğlence sektöründen kira düzenlemesi talebi!

Koronavirüs pandemisinin başından beri açılma ve kapanmalardan en çok etkilenen yeme içme ve eğlence sektörü çalışan ve işverenleri, bütün il ve ilçelerde eş zamanlı basın açıklaması düzenledi. Sektördeki kira sorunun çözülmesi istendi.

Kanal İstanbul projesiyle içme suyu havzası imara açıldı!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'un 10 köyü kapsayan 3. etap planlarına göre, barajın çevresindeki içme suyu havzası imara açıldı.

İçme-Kullanma Suyu Havzalarının Korunması Yönetmeliği!

İçme-Kullanma Suyu Havzalarının Korunmasına dair yönetmelik yaymlandı ve yürürlüğe girdi. Yönetmelik, içme-kullanma suyu temin edilen veya edilmesi planlanan bütün yerüstü ve yeraltı suyu kaynaklarını kapsıyor...

Tekirdağ Elmalı'da içme suyu inşaatı başlıyor!

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Elmalı Mahallesi'nde içme suyu projesinin inşaatı başlıyor.

Antalya Karasu İçme Suyu Projesi'nin temeli atıldı!

Gazipaşa’nın Ilıca, Yeniköy, Kızılgüney ve Karalar mahallelerinin 50 yıllık içme suyu sorununu çözecek Karasu İçme Suyu Projesi’nin temeli geçtiğimiz gün atıldı.

Manisa'da içme suyu hattı yenileme çalışmaları sürüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Örselli Mahallesi’nin kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından, mahallenin içme suyu şebekesini de değiştirerek vatandaşlara daha sağlıklı su temin ediyor.

çorum alacanın içme suyu varmı Haberi

çorum alacanın içme suyu varmı


Eyvaz, yaptığı açıklamada, Alaca Belediyesi'nin önemli yatırımlarından birisi olan içme suyu arıtma tesisinin yapımının devam ettiğini belirterek, "Koçhisar Barajı İçme Suyu Projesi" kapsamında inşa edilen tesisin, hızlı şekilde inşa edildiğini belirtti.


Tesisin toplam maliyetinin 6 milyon 790 bin lira olduğunu ifade eden Eyvaz, şunları kaydetti:


"Proje, Alaca için yapılan en önemli yatırımlar arasında göze çarpıyor. Eski Yozgat yolu üzerinde, kum ocağı mevkisinde bulunan belediye su deposu alanı içinde inşa edilen içme suyu arıtma tesisinde inşaatın temeli atılarak, suyun dinlendirileceği alandaki temel çalışmalar tamamlandı. Projenin planlanan tarihte tamamlanması ile Alacamız, uzun bir süre için içme suyu konusunda problem yaşamayacak. Önümüzdeki yıl içinde tamamlanacak arıtma tesisi ile Alaca'nın 100 yıllık içme suyu problemi ortadan kalkacak."


Başkan Eyvaz, arıtma tesisiyle birlikte vatandaşların musluklarından daha temiz...