04 / 05 / 2024

Çorum Aşağı Sanayi yıkım

Çorum Aşağı Sanayi yıkım

Çorum'da şehir içinde yer alan sanayi olma vasfını uzun zamandır kaybeden Aşağı Sanayi’de değişime başlandı. 17 iş yerinden oluşan alanda ilk etabın yıkımı bugün gerçekleşti.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Yeni YHT hattı devreye giriyor! 

Geçen yıl Ankara-Sivas hızlı tren hattını açtıklarını kaydeden Bakan Uraloğlu "Şimdi Kırıkkale'den Çorum'a olan kesimin ihalesini de yapıyoruz." dedi.

Ankara İstanbul, İzmir'in de aralarında olduğu 8 ildeki 13 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Sümer Holding A.Ş., Afyonkarahisar, Amasya, Çorum, Ağrı, Ankara İstanbul, İzmir ve Samsun illerinde yer alan 13 adet gayrimenkul özelleştiriliyor. İşte o özelleştirme ile ilgili tüm detaylar...

Dekorofik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dekorofik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Çağlayan tarafından kuruldu.

Parga Yapı Malzemeleri Tekstil Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parga Yapı Malzemeleri Tekstil Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Parya İnşaat Hırdavat Elektrik Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parya İnşaat Hırdavat Elektrik Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Şahin tarafından kuruldu.

Teven İnşaat Metal Elektrik Kimya Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teven İnşaat Metal Elektrik Kimya Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Eren tarafından kuruldu.

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gezer tarafından kuruldu.

Federal Grup İnşaat Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Federal Grup İnşaat Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Berk Akın tarafından kuruldu.

Ermel Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ermel Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özkan Öztürk tarafından kuruldu.

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saim Ergör tarafından kuruldu.

Fiksmel Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiksmel Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Zararsız tarafından kuruldu.

Karlar Global İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karlar Global İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Uçkun tarafından kuruldu.

Çorum Aşağı Sanayi yıkım Haberi

Çorum Aşağı Sanayi yıkım

Çorum'da şehir içinde yer alacak sanayi olma vasfını uzun zamandır kaybeden Aşağı Sanayi bölgesinde değişime başlandı. 17 iş yerinden meydana gelen ilk etabın yıkımı bugün gerçekleşti. Yıkımlar etaplar halinde sürecek. 

Çorum Hakimiyet'te yer alan habere göre; İnönü Caddesi ile Millet Bahçesi arasında yer alan ve şehrin tam olarak girişinde bulunan sanayi bölgesinde değişim başladı. Alanın sanayi olma vasfını kaybetmesi ve bu bölgeyle ilgili gelişimiyle ilgili çok güzel projelerin olduğundan bahseden Belediye Başkan Yardımcısı Zübeyir Tuncel, şu açıklamalarda bulundu:

"İnönü Caddesi ile Millet Bahçesi arasında kalan ve Aşağı Sanayi diye tabir edilen bölgenin sanayi olma vasfı artık kalmadı. Aşağı Sanayi, şehrin tam girişinde ve en güzel yerinde bulunuyor ve bu şehre yakışmayan, çok düzensiz bir görüntü oluşturuyor. Burada bulunan iş yerlerini yeni...