17 / 05 / 2024

Çorum bağ imar planları yeniden mi incelenecek

Çorum bağ imar planları yeniden mi incelenecek

Belediye Meclisi ’nin dünkü toplantısında konuşan CHP Belediye Meclis Üyesi Özgür Kılıç, Çorum ’daki bağ imar planlarının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Kadıköy Tuğlacıbaşı imar planı tadilatı askıda!

Kadıköy ilçesi, Tuğlacıbaşı Mahallesi, 1262 ada, 52 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.08.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beykoz’da imar ofisi hizmete açıldı!

İstanbul Beykoz Belediyesi, Çavuşbaşı imar planları hakkında vatandaşları bilgilendirmek için “İmar İletişim Merkezi”ni hizmete açtı. 

Çorum Mimarsinan imar değişikliği istiyor!

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Mimarsinan Mahallesi sakinleri, imar planının değişmesi gerektiğini istediler.

Çorum Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Çorum Belediye Meclisi’nin yeni yılın ilk toplantısı Belediye Başkanı Zeki Gül’ün başkanlığında düzenlendi. Toplantıda, imar ağırlıklı gündem maddeleri görüşüldü.

Çorum’da 20 bin kişi imar barışı başvurusu yaptı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından açıklanan verilere göre, Çorum’da 20 bin kişi imar barışı başvurusunda bulundu.

Çorum'da imar toplantısı gerçekleştirildi!

Çorum Vali Yardımcısı Recep Yüksel, kentteki kamu kurum ve kuruluşlarına ait 848 projenin bulunduğunu söyledi. 

Çorum Belediye Meclisi’nde imar görüşülecek!

Çorum Belediye Meclisi’nin Eylül ayı toplantısı 6 Eylül'de gerçekleşecek. Belediye Meclisi Salonu'nda yapılacak toplantıda imar planı değişiklikleri karar bağlanacak.

Çorum'da imar barışı anlatıldı!

Çorum'da imar barışı düzenlemesiyle ilgili köy muhtarlarına yönelik bilgilendirme toplantısı dün gerçekleştirildi. 

Çorum'da imar planı değişiklikleri yapılacak!

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül’ün başkanlığında dün Belediye Meclisi Salonu'nda imar komisyonu raporları görüşüldü.

Beykoz Çavuşbaşı imar çalışmalarında son adımlar!

2B arazisi ve kaçak yapılaşma sorunu ile öne çıkan Beykoz Çavuşbaşı bölgesinin imar çalışmalarında sona geliniyor.

Çorum Belediyesi imar için toplandı!

14 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda ilk olarak 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 25. maddesi gereğince Denetim Komisyonu Üyeleri yeniden belirlendi.

Çorum Osmancık OSB’nin imar planı onaylandı!

Çorum’un Osmancık ilçesinde kurulan Organize Sanayi Bölgesinin imar planları Bilim, Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı tarafından onaylandı. Hamza Karataş, imar planlarının onaylanması ile birlikte alt yapı sürecinin başlatılacağını belirtti.

Cahit Bağcı: Çorum Stadı'nın satışına itiraz ve hukuk yolu açıktır!

AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, “Stadın satışına itiraz ve hukuk yolu açıktır. Müdahil olma yetkimiz yok.” dedi.

Çorum bağ imar planları yeniden mi incelenecek Haberi

Çorum bağ imar planları yeniden mi incelenecek

CHP Belediye Meclis Üyesi Özgür Kılıç, Çorum’daki bağ imar planlarının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Belediye Meclisi’nin dünkü toplantısında konuşan Kılıç, Bahabey Caddesi üzerinde İpek Taksi ile İçeridere Bağları arasında kalan bölge ile Hacı Kerim Bağları’nda imar konusunda çok ciddi sorunlar yaşandığını ifade ederek, bu sorunun ivedilikle çözülmesi gerektiğini belirtti.

İpek Taksi ile İçeridere Bağları arasında kalan bölgenin bazı yerlerinde villa evleri için birer dönümlük parseller işaretlendiğini vurgulayan Kılıç, yapılacak düzenlemeyle bölgenin tamamen imara açılmasını istedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise Çorum’daki tam parsellerinde yeni bir imar düzenlemesi yapılması konusunda bir çalışma başlattıklarını ifade ederek, bu çalışmanın bu yılsonuna kadar tamamlamayı planladıklarını bildirdi.


Kent...