02 / 05 / 2024

Çorum Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Çorum Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Çorum Belediye Meclisi’nin yeni yılın ilk toplantısı Belediye Başkanı Zeki Gül’ün başkanlığında düzenlendi. Toplantıda, imar ağırlıklı gündem maddeleri görüşüldü.



Çorum Belediye Meclisi’nin 2019 yılı Ocak ayı toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Zeki Gül’ün başkanlığında yapılan toplantıda 16 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandı.

Çorum Haber Gazetesi'nden Taner Şimşek'in haberine göre, toplantıda ilk olarak 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 25. maddesi gereğince Denetim Komisyonu üyeleri yeniden belirlendi.

2019 yılında sözleşmeli olarak çalıştırılan personel ücretleri ise Maliye Bakanlığı'nın belirlediği asgari tutar üzerinden tespit edildi. Toplantıda ayrıca 2019 yılında zabıta ve itfaiye personelinin fazla çalışma ücreti açıklandı.

İmarla ilgili gündemde de, Kuruçay Köyü’nde plan değişikliği, Kunduzhan Mahallesi, Ayarık Bağları, Ulukavak Mahallesi, Gülabibey Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi ve İbrahim Çayırı’ndaki parsellerde yapılacak olan imar planları konuşuldu. Ayrıca İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 8 adet imar plan değişikliği teklifi de İmar Komisyonu’na havale edildi.


Geri Dön