14 / 05 / 2024

çorum belediyesinin projeleri

çorum belediyesinin projeleri

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 30 Mart yerel seçimler öncesi projelerini kamuoyuna açıkladı. Külcü, Çorum'da lafa değil icraata bakıldığını belirterek, laf siyaseti değil, hizmet siyaseti yaptıklarını söyledi...

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ'den o iki yeni konut geliyor! Hemen tek tek açıklanan bu tarihe bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çorum 2023 projeleri için düğmeye bastı. Merakla beklenen projelerin ihalesi Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Muzaffer Külcü, Çorum'a prestij kazandıracak projeleri anlattı!

Çorum Belediyesi, yeni dönem projeleri içerisinde yer alan büyük projelerin temelini bir bir atıyor. Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, projelerin tanımlanmasıyla birlikte şehrin çehresinin değişeceğini vurguladı.

Çorum'un vizyon projelerinde son durum!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün birinci ve ikinci döneminde vaat ettiği 500 milyon lira yatırım bedeline sahip yatırım projeler büyük ölçüde tamamlandı. İşte Çorum'un vizyon projeleri...

Bandırma'ya amfi tiyatro inşa ediliyor!

Bandırma Belediyesinin projeleri kapsamında sahil bandında yapılması planlanan Amfi Tiyatro, sondaj çalışmaları ile bugün başladı. Amfi Tiyatro projesi sayesinde açık hava programları daha görkemli olacak...

TOKİ'nin Çorum’da 4 bin 191 adet konut inşaası var!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin Çorum’daki yatırım projeleri hızla devam ediyor. TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, Çorum’da toplam 24 şantiyede 4 bin 191 adet konut inşaasının sürdüğünü açıkladı.

Çorum emekli TOKİ projesi için imar planı bekleniyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansal Daire Başkanı, hemşehrimiz Ayhan Karaca’nın Milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaretlerinde, Çorum’daki TOKİ projeleri değerlendirildi.

TOKİ'nin Çorum projeleri konuşuldu!

Çorum Milletvekili ve TBMM idare Amin Salim Uslu Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret etti Uslu, TOKİ Başkanı Turan'ı ziyaret etti. Görüşmede TOKİ'nin Çorum projeleri de konuşuldu.

Çorum'da Kent Park Projesi 2015'te start alıyor!

Çorum Belediyesi'nin en büyük projeleri arasında yer alan Kent Park Projesi 2015 yılında start alıyor. Tüm yaş gruplarından insanlara hitap eden proje Çorum'un 50-100 yıllık ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlandı.

Çorum Belediyesinin akıllı kavşak projesi hayata geçiriliyor!

Çorum Belediyesince şehir içi trafiğinde düzenli akışın yanı sıra zaman ve yakıt tasarrufunun sağlanması amacıyla hayata geçirilen akıllı kavşak kontrol sisteminin, elektrik kesintilerinden etkilenmeyeceği bildirildi...

Çorum Belediye Başkanı Çorum'da yapımı süren projeleri inceledi!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ile birlikte Belediye tarafından ihalesi gerçekleştirilen Vilayet Parkı ve Kültür Sitesi yerine yapılan parkta incelemelerde bulundu..

TOKİ Çorum Merkez'de başvuru dönemi 31 Aralık'ta sona erecek!

TOKİ Çorum Merkez'de konut başvuruları için son gün 31 Aralık 2012 Pazartesi günü...

TOKİ Çorum Sungurlu konut başvuruları bugün başlıyor! 68 bin TL!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum-Sungurlu 2. Etap toplu konutları kapsamında yer alan 1 adet konut için başvurular 20-31 Aralık 2012 tarihleri arasında yapılıyor...

çorum belediyesinin projeleri Haberi

çorum belediyesinin projeleri


Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 30 Mart yerel seçimler öncesi projelerini kamuoyuna açıkladı.


2. Altın 5 yıl adı verilen proje tanıtım toplantısına TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum milletvekili Salim Uslu, AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, gençlik ve kadın kolları yöneticileri, belediye meclis üyesi adayları ve partililer katıldı.


Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum'da lafa değil icraata bakıldığını belirterek, laf siyaseti değil, hizmet siyaseti yaptıklarını söyledi.


30 Mart’ın heyecanlarını tazeledikleri, kendilerini yeniledikleri, heyecanlarını büyüttükleri bir gün olacağını dile getiren Külcü, 2009 yılında da Çorum’a ilişkin hayalleri, neler yapacaklarını düzenledikleri bir salon toplantısıyla kamuoyluna açıklarını hatırlattı.


O dönem hem Çorum’a yapacakları yatırımlarda hem de...