05 / 05 / 2024

Çorum Boğazkale yatırım

Çorum Boğazkale yatırım

Çorum Boğazkale ilçe heyeti, Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret etti. Heyet, ziyaret sırasında Boğazkale’ye yapılan yatırımlarla ilgili konuştu.

İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcıları için yürekleri ağza getiren bir açıklamada bulundu.  Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ahmet Pınarbaşı, Ayhan Aydın, Hüseyin Demir ve Murat Selçuk ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri oldu!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin düzenlediği ‘6. TSPB Altın Boğa Ödül’leri kapsamında Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri ve piyasa değeri lideri oldu. 

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çorum'a 69 milyon TL'lik tesis yatırım!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çorum'a 69 milyon liralık yatırım yapacak.

Çağatay Ulusoy ticarete yatırım yapacak!

Çağatay Ulusoy, babası Aylin Ulusoy ile Boşnak annesi Refiye Ulusoy'un memleketleri olan Bulgaristan ile Bosna Hersek'te mandıra kurup ticarete yatırım yapacak.

OSB'lerdeki boş parseller yatırıma kazandırılacak!,

OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisi hakkında açıklama yapan  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Amacımız, OSB’lerdeki boş parselleri yatırıma hızlı bir şekilde kazandırarak üretim ve istihdamı etkin şekilde artırmak" dedi...

Mutlu Boğaziçi Avşar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Boğaziçi Avşar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Avşar tarafından kuruldu. 

Başboğa Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başboğa Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Baran Başboğa tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yang Huiyan, Türkiye'ye gayrimenkul yatırımı yapacak!

Çin’in en zengin kadınlarından Country Garden Holdings’in patronu Yang Huiyan kasımda Türkiye’ye geliyor. Uluslararası İşbirliği Platformu’nun düzenlediği Boğaziçi Zirvesi’ne katılacak Huiyan, İstanbul’da yatırım için de proje araştırıyor.

Çorum'a 40 milyon TL'lik Kentpark yatırımı!

Çorum Belediyesi'nin 40 milyon TL'lik yatırımı olan Kentpark’ta çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Projenin yıl sonunda hizmete sunulması bekleniyor.

Rıdvan Akgün: Dükkana değil, konuta yatırım yapın!

Kentsel dönüşüm projeleriyle nedeniyle İzmir'de kira fiyatlarının arttığını dile getiren İzmir Emlak Kulübü Başkanı Rıdvan Akgün, "Yatırımcıların piyasada boş duran dükkanlara değil, konuta yatırım yapmalarını tavsiye ediyoruz" dedi

Çorum Boğazkale'ye hitit mimarisinde hükümet konağı!

Çorum Boğazkale ilçe heyeti, Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret etti. Heyet, ziyaret sırasında Boğazkale’ye yapılan yatırımlarla ilgili konuştu.

Çorum Boğazkale yatırım Haberi

Çorum Boğazkale yatırım

Çorum Boğazkale ilçe heyeti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ziyaret ettiler. 


Boğazkale’ye yapılan yatırımlarla ilgili teşekkür eden heyet, “İlçemiz birçok hizmeti Ak Parti iktidarıyla aldı ve almaya da devam ediyor. Sit alanı sorununun çözümüne büyük katkı verecek TOKİ konutlarımızın ihalesi sizin desteğinizle gerçekleşti. Hükümet Konağımızın yanında 7 dönüm araziye kurulacak Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) destekli Hitit köyü projesi ilçemiz açısından son derece önemli. Hükümet Konağımız 1960 yıllarda yapılmış, fiziki olarak hizmet veremeyecek duruma gelmiştir. Yenilenmesi hususunda destek ve katkılarınızı bekliyoruz” dediler.


Tarihi dokuyu korumak ne kadar önemli ise yeni yapılarda da dokuya uygun yapılaşmanın önemli olduğunu söyleyen Uslu, “Hitit Köyü projemiz ile Hükümet Konağımızın da Hitit Mimarisine uygun yenilenmesi için İçişleri Bakanlığı nezdinde...