03 / 05 / 2024

çorum çepni mahallesi toki evleri kuraları

çorum çepni mahallesi toki evleri kuraları

Çorum Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) yürütülen Devane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1'inci etabı tamamlandı. Proje kapsamında inşa edilen 440 konutun kura çekimi yapıldı...

Belediye konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Çepni ve Gülabibey'de yer alan ticaret ve konut imarlı dört arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Belediye o ilde konut ve ticaret imarlı üç arsa satacak! İhale tarihini kaçırmayın!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Çepni ve Gülabibey'de yer alan konut ve ticaret imarlı 3 arsayı satışa çıkardı.

Çorum Belediye Başkanlığı konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

Çorum Belediye Başkanlığı Kuruçay, İlice, Çepni ve Gülabibey Mahallesi'nde yer alan 5 adet taşınmasın satış ihalesi detaylarını açıkladı.

Çorum Merkez'de 11.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Çorum İcra Dairesi, Çorum ili, Merkez ilçesi, Gülalibey Mahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsasını 11 milyon 252 bin 557 TL'ye satıyor...

Çorum Belediyesi'nden 10.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çorum Belediye Başkanlığı, Ayarık ve İbrahimçayırı Mahallesi'nde bulunan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 600 bin TL olarak belirlendi. 

TOKİ Çorum Kuruçay orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kuruçay Mahallesi projesi için başvurular başladı.

TOKİ'den Çorum'a 106 yeni konut! İhalesi bugün!

Çorum İli, Oğuzlar İlçesi, Gölbaşı Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Oğuzlar 106 konut ihalesi 29 Mart'ta!

Çorum İli, Oğuzlar İlçesi, Gölbaşı Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Çorum Oğuzlar'a 106 yeni konut müjdesi!

Çorum İli, Oğuzlar İlçesi, Gölbaşı Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Çorum Mimar Sinan Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Çorum'a bağlı Mimar Sinan Mahallesi sakinleri başta ulaşım, kentsel dönüşüm, imar, trafik düzenlemesi ve yeşil alan olmak üzere yaşanan sorunların çözülmesini istiyor.

Çorum Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Çorum Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Türk Kızılay'dan Çorum'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Çorum İli, Merkez İlçesi, Ulukavak Mahallesi, 2667 ada, 3 nolu parselde inşaat yapım işi ihale edecek.

çorum çepni mahallesi toki evleri kuraları Haberi

çorum çepni mahallesi toki evleri kuraları


Çorum'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen 440 konutun hak sahiplerinin oturacağı daireler kura çekimiyle belirlendi. 


Çorum Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) yürütülen Devane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1'inci etabı tamamlandı.


Proje kapsamında Çepni Mahallesi'nde inşa edilen 440 konutun hak sahipleri için kura çekimi yapıldı.


Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekimi töreninde konuşan TOKİ Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Mustafa Bakır, TOKİ olarak Türkiye'de değişik projelerin içerisinde yer aldıklarını belirterek, en çok kentsel dönüşüm projelerine önem verdiklerini söyledi.


TOKİ tarafından bugüne kadar 625 bin konutun yapıldığını vurgulayan Bakır, "Hedefimiz, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı olan 2023 yılına kadar bir milyon konuta ulaşmaktır" dedi.


Çorum'da, kent dönüşüm çalışmalarının 2007 yılında başladığını dile getiren Bakır, Devane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilk etapta 440 konut inşa edildiğini, bölgeye...