17 / 05 / 2024

Çorum demiryolu yatırım

Çorum demiryolu yatırım

Çorum Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum'a demiryolu yatırımı yapılmasıyla ihracatın katlanacağını söyledi...

Son 18 yılda demiryolu projelerine 29 milyar dolar yatırım yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, son 18 yılda 'demiryolu' projelerine 29 milyar dolar yatırım yapıldığını söyledi.

Çin'den yılın ilk yarısında demiryolu ağına 46 milyar dolarlık yatırım!

Çin Devlet Demiryolları, ulusal demiryolları projelerine yönelik sabit yatırımın, bu yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 1,2 oranında artış gösterdiğini açıkladı. Çin'den yılın ilk yarısında demiryolu ağına 46 milyar dolarlık yatırım yaptı...

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çorum'a 69 milyon TL'lik tesis yatırım!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çorum'a 69 milyon liralık yatırım yapacak.

Ulaşıma 2023' kadar 39 milyar Euro yatırım!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 2023 yılına kadar demiryolu sektörüne 39 milyar Euro daha yatırım yapacağız" dedi...

ABD'li demiryolu şirketinden Eskişehir'e yatırım planı!

ABD'nin dünyada tanınan lojistik firması Greenbrier'in Üst Yöneticisi Bill Furman, Anadolu Üniversitesini ziyaret etti. AÜ Rektörü Prof. Dr. Gündoğan, "Greenbrier'in Eskişehir ve ülkemize yatırım yapması için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Çorum'a 40 milyon TL'lik Kentpark yatırımı!

Çorum Belediyesi'nin 40 milyon TL'lik yatırımı olan Kentpark’ta çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Projenin yıl sonunda hizmete sunulması bekleniyor.

TOKİ Çorum’da 405 milyon TL yatırım yaptı!

TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Çorum’da çok sayıda yatırımının gerçekleştiği belirtildi. Karaca, toplam yatırım bedelinin 405 milyon lira olduğunu söyledi.

Çorum Osmancık'a 4 yeni yatırım müjdesi!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, mahalle muhtarları ve basın mensuplarıyla Kültür Evinde bir araya geldi. Karataş, 4 yeni yatırımın da müjdesini verdi.

Demiryollarına 55 milyar dolarlık yatırım yapılacak!

2003 yılından 2015'e kadar demiryolu sektörüne toplam 50.1 milyar TL yatırım yapılırken, demiryollarında 2023 hedeflerine ulaşmak için 55 milyar dolar yatırım yapılması planlanıyor.

Çorum Osmancık OSB yatırım programına alındı!

Osmancık Belediye Başkanı ve Osmancık Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Karataş, kuruluş süreci ve imar planları tamamlanan OSB’nin 2016 yatırım programına alındığını söyledi.

Çorum Osmancık'a 4 yeni yatırım!

Osmancık Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 4 yeni yatırım ve ilçe merkezindeki doğalgaz şehir içi iletim hatları yapım işi için toplu açılış ve temel atma töreni düzenlendi.

2015'te 9 milyar liralık demiryolu altyapısı yatırımı yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, "Geçen yıl 5,4 milyar liralık demiryolu altyapısı için yatırım gerçekleştirdik. 2015'te de 9 milyar liralık yatırım yapacağız" dedi.

Sungurlu'ya 1.4 milyarlık yatırım yapıldı!

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu. 12 yılda Sungurlu'nun faydalandığı bitirilen. devam eden ve başlatılan yatırım ve desteklemelerin toplam maliyetinin 1 milyar 492 milyon TL olduğunu açıkladı.

Çorum demiryolu yatırım Haberi

Çorum demiryolu yatırım
Çorum hakkında konuşan Çorum Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum'a demiryolu yatırımı yapılmasıyla ihracatın katlanacağını söyledi. Çetin Başaranhıncal, Çorum'un en büyük sorununun demiryolu olduğunu...