05 / 05 / 2024

Çorum Dereboğazı İçme Suyu Göleti

Çorum Dereboğazı İçme Suyu Göleti

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Çorum’un Osmancık ilçesine yılda 2,7 milyon metreküp su sağlayacak Dereboğazı İçme Suyu Göletinin 11 Şubat’ta ihale edileceği bildirdi.

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde ön talep fırsatı!

DAP Yapı’nın İstanbul dışındaki ikinci projesi DAP Çeşme, İstanbul Boğazı ile özdeşleşen yalı konseptini Ege’nin maviliklerine taşıyor. Dap Çeşme projesinde ön talep fırsatı başladı. 

Emekli promosyonlarında az önce kırmızı kodla geçildi! İş Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Ziraat...

Emekli promosyonlarıyla ilgili kafa karışıklığı devam ederken az önce emekli vatandaşları yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. En yüksek emekli promosyonu veren banka ve promosyonların son başvuru tarihleri açıklandı.

Dolarla ilgili flaş gelişme! Az önce rakamlar açıklandı! Yarın dolar ne olacak? Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Dolar ile ilgili flaş gelişme az önce yaşandı. Dolar/TL kuru, piyasaların açılması ile birlikte alış satış rakamları açıklandı. Peki bugün dolar kaç TL? Dolar ne kadar? Yarın dolar ne olur; düşer mi, yükselir mi? Son dakika dolar kur

Kira sözleşmesi en az kaç yıl olur?

Konut ve işyeri gibi gayrimenkullerin kiralanmasında taraflar arasında sözleşme yapılabiliyor. Peki, kira sözleşmesi en az kaç yıl olur?

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Türkiye'de en az 7 milyon binanın dönüşmesi gerekiyor!

TBMM Depremlere Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu'nda ülke genelinde kentsel dönüşüme girmesi gereken binalar hakkında değerlendirmeler yapıldı. Buna göre tüm ülkede en az 7 milyon binanın dönüşmesi gerekiyor. 

Muammer Keskin: Şişli'de en az beş mahallede yerinde dönüşüm şart!

İstanbul Şişli'deki çalışmalar hakkında bilgi veren Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçede bulunan en az 5 mahallenin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Söğütlüçeşme AVM Gar projesinde inşaat alanı arttı, kira bedeli aynı kaldı!

İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olan Kadıköy Söğütlüçeşme’deki TCDD arazisine yapılması planlanan tartışmalı AVM’nin arkasında rant olduğu ileri sürüldü. İddialara göre, TCDD alana pazar kurdursaydı bile bugün en az aylık 4 milyon TL kazancı olacaktı şimdi ise aylık 160 bin TL alacak...

Ekonomide hayata geçirilen tedbirler sayesinde normalleşme konuşulmaya başlandı!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın da katıldığı toplantının açılışında konuşan Hisarcıklıoğlu, Kovid-19 salgını sürecinde Bakan Albayrak'ın attığı adımlarla sıkıntılı sürecin en az hasarla geride bırakılacağını ve yeniden büyüme sürecine girileceğini söyledi.

Çorum’da kentsel dönüşüme tam destek!

Çorum Heyeti, Vali Mustafa Çiftçi’nin öncülüğü ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek Çorum için yatırım ve hizmet taleplerini sundu…

Çorum Kargı TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kargı projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Çorum'daki 153 yıllık Osmanlı hanı yeniden inşa ediliyor!

Çorum'da Osmanlı döneminde yapılan 153 yıllık Velipaşa Han, turizme kazandırılacak. Günümüzde çok az örneği bulunan tarihi han, Çorum Belediyesi tarafından restore ediliyor.

TOKİ Çorum Kargı'da sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Çorum Kargı projesi için sözleşme dönemi başlıyor.

Çorum Dereboğazı İçme Suyu Göleti Haberi

Çorum Dereboğazı İçme Suyu Göleti

Çorum’un Osmancık ilçesine yılda 2,7 milyon metreküp su sağlayacak Dereboğazı İçme Suyu Göletinin 11 Şubat’ta ihale edileceği bildirildi.Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, ilçedeki içmesuyu sorununu çözmek amacıyla Dereboğazı mevkisinde gölet inşa edileceğini belirtti. İnşa edilecek göletin ilçeye yılda 2,7 milyon metreküp içme suyu sağlayacağını kaydeden Karataş “İlçemizin en önemli sorunu şüphesiz içme suyu. Ne yazık ki vatandaşlarımız evlerindeki musluktan akan suyu içemiyorlar. Şehrimizin su ihtiyacı sondaj kuyularından sağlanıyor. Aşırı derecede kireçli ve sertlik derecesi yüksek olduğundan içilemiyor” dedi.Göletin inşası ile ilçenin içmesuyu sorununun çözüleceğine dikkati çeken Başkan Karataş “İçilebilir suyu vatandaşlarımızın evine kadar ulaştırmak amacı ile Dereboğazı yakınlarında bir içme suyu göleti inşa edilecek. Yıllık 2,7 milyon metreküp su kapasitesi bulunan göleti ile birlikte arıtma tesisi de inşa edilecek....