28 / 04 / 2024

Emekli promosyonlarında az önce kırmızı kodla geçildi! İş Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Ziraat...

Emekli promosyonlarında az önce kırmızı kodla geçildi! İş Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Ziraat...

Emekli promosyonlarıyla ilgili kafa karışıklığı devam ederken az önce emekli vatandaşları yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. En yüksek emekli promosyonu veren banka ve promosyonların son başvuru tarihleri açıklandı.



Emekli vatandaşların promosyon telaşı devam ederken, hangi bankanın ne kadar promosyon verdiği hakkındaki kafa karışıklıkları ise devam ediyor. İşte bu kafa karışıklığının giderilmesi adına az önce konuyla ilgili önemli bir bilgilendirme yapıldı. Şu anda Halkbank, Vakıfbank ya da Ziraat değil, en yüksek promosyonu İş Bankası'nın verdiği biliniyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön