18 / 05 / 2024

Çorum eski hayvan pazarı alanı

Çorum eski hayvan pazarı alanı

Çorum Belediyesi tarafından inşa edilen 4 bin 840 kişi kapasiteli spor salonu inşaatı tam gaz devam ediyor...

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

Çorum'da eski stadyumun yerine millet bahçesi yapılacak!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, kentte inşa edilen yeni stadyumun devir tesliminin Haziran'da yapılacağını, eski stadyumun yerine ise millet bahçesi yapılacağını söyledi...

Çorum Belediyesi kamulaştırılan binaları tek tek yıkıyor!

Çorum Belediyesi, yeni açılacak yollarda kamulaştırma çalışmaları yapılan eski binalarda yıkım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, kamulaştırması tamamlanan yerde yıkım çalışmasını tamamladı.

Mardin Artuklu'daki eski ev çöktü!

Mardin'in Artuklu ilçesine bağlı Yeşilli Mahallesi'nde ahır olarak kullanılan eski bir evde göçük meydana geldi. Olay sırasında içeride bulunan 21 hayvan kurtarılırken, 3 büyükbaş hayvan telef oldu.

Isparta'ya yeni hayvan barınağı inşa ediliyor!

Isparta Belediyesi eski Burdur Yolu üzerine yeni bir hayvan barınağı kazandırıyor. Barınakta kedi ve köpekler için ayrı ayrı hastane, kısırlaştırma merkezleri, ameliyathane yer alacak

Çorum Hitit Barajı'na 22 milyon TL'ye arkeopark yapılacak!

Anadolu'nun en eski barajı olarak değerlendirilen Çorum'daki Hitit Barajı'nın koruma altına alınması ve turizme kazandırılması için rekreasyon projesi hazırlandı. DSİ Genel Müdürlüğünce hazırlanan 22 milyon liralık arkeopark ile rekreasyon projesiyle Çorum'un turizm merkezi olması sağlanacak.

Çorum Hitit Barajı cazibe merkezi olacak!

Hititler tarafından yaklaşık 4 bin yıl önce inşa edildiği tahmin edilen ve Anadolu'nun en eski barajı olarak değerlendirilen Çorum'daki Hitit Barajı, Devlet ve Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğünün hazırladığı projeyle bölgenin cazibe merkezi olacak.

Çorum Kent Meydanı projesi için yıkımlar başladı!

Çorum Belediyesi’nin meydan projesi kapsamında önemli bir adım daha atıldı. Kent meydanı projesi kapsamında eski Tekel Binası törenle yıkılarak meydan için ilk kazma vurulmuş oldu.

Ağrı'da yeni sebze hali inşaatı devam ediyor!

Ağrı Belediyesi tarafından Mehmet Akif Ersoy Mahallesi eski hayvan pazarı bölgesinde devam eden sebze hali çalışmalarının ilk bloğu tamamlandı. Sebze halinin 2015 Mayıs'ta tamamlanması planlanıyor.

Çorum Alaca'nın çehresi toplu konutla değişti!

Çorum Alaca'nın çehresi toplu konutla değişti. Dünyanın eski medeniyetlerinden Hititlerin toprakları üzerinde olduğunu Alaca, belediye hizmetlerinin yanı sıra sahip olduğu tarihi ve kültürel dokusuyla da dikkat çekiyor.

Çorum'da tarihi konak kültür evi olacak!

Cumhuriyeti ilan eden TBMM Başkanvekili ve Çorum eski Milletvekili İsmet Eker'in konağı, sanat merkezi ve kültür evi olacak. Çorum Valiliği olarak konağa talip olduğunu belirti...  

TOKİ, Erzurum'a 1200 konut yapacak!

Erzurum'da eski hayvan pazarının bulunduğu bölgede bulunan ahırların yıkımına başlandı

Karaköy'ün eski han ve hamamları turizme açılıyor

Karaköy eski hareketli günlerine geri dönüyor. Bölgedeki hanlar otele dönüşüyor, hamamlar ise restore ediliyor

Çorum eski hayvan pazarı alanı Haberi

Çorum eski hayvan pazarı alanı

Çorum Belediyesi tarafından eski hayvan pazarı arazisine yaptırılan spor salonunda çalışmalar hızla devam ediyor.

Çorum Hakimiyet'te yer alan habere göre, inşaat çalışmaları kapsamında bir taraftan çelik konstrüksiyon işleri devam ederken diğer taraftan ise cephe kaplamaları yapılıyor.

İnşa edilen spor salonu 4 bin 840 kişi kapasitesine sahip olacak. Salonun içerisinde 7 antrenman sahası bulunan spor salonunda ulusal ve uluslararası basketbol, voleybol ve hentbol müsabakaları...