27 / 04 / 2024

Çorum İmar Komisyonu Raporu kabul edildi mi

Çorum İmar Komisyonu Raporu kabul edildi mi

Belediye Meclisi'nin Haziran ayı toplantısı dün Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün başkanlığında yapıldı.3 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı toplantı.

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı: Binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacak!

TBMM Deprem Komisyonu ve Bayındırlık, İmar Komisyonu CHP Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek İstanbul'da, olası bir depremde binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacağını söyledi.

Ankara Beytepe'de inşaat alan artırımı İmar Komisyonu'nda onaylandı!

Başkent Ankara'da bulunan Beytepe Lodumlu’daki arsanın inşaat hakkının yükseltilmesine yönelik teklif Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu’nda oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları mecliste!

Türker Proje'nin Kartal arazilerinin de yer aldığı söz konusu alt bölgelere ilişkin, gündemdeki İmar Komisyonu raporlarının tadilen İmar Komisyonunda kalmasına Melis tarafından karar verildi.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar notları görüşüldü!

Türker Proje'nin arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 57 Nolu İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesiyle ilgili açıklama yapıldı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu onaylandı!

Türker Proje Gayrimenkul'ün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 46 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili raporu kabul edildi.

Türker Proje'nin Kartal arazisini imar durumuyla ilgili son durum!

Türker Proje Gayrimenkul'ün arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 46 Nolu İmar Komisyonu Raporu görüşüldü. 

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu onaylandı!

Türker Proje'nin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 35 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 34 Nolu İmar Komisyonu Raporu onaylandı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar notları görüşülecek!

Türker Proje Gayrimenkul'ün arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 35 Nolu İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi kararı verildi.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu onaylandı!

Türker Proje'nin arazisinin bulunduğu 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 25 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 26 Nolu İmar Komisyonu Raporu onaylandı. 

Türker Proje'nin arazisinin imar raporu yayınlandı!

Türker Proje'nin arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı, İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi Web sitesinde yayınlandı. 

Ankara'nın 9 yıllık imar sorunu çözülüyor!

ABB Meclisi İmar Komisyonu, Çankaya Akpınar Mahallesi’nde 2011'de heyelan sonucunda askda olan yapı yasağının kaldırılması, yapılan 77 yapının iskanları ve yeni yapı olacak 17 parsel için yol haritası hazırlandı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planı onay!

Türker Proje'nin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 14 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 15 Nolu İmar Komisyonu Raporu oybirliği ile kabul edildi.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar planları komisyona havale edildi!

Türker Proje Gayrimenkul, Plan Proje Müdürlüğü'nün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili teklifinin (2020/6178) görüşüldüğü, oy birliği ile İmar Komisyonu'na havale edildiğini açıkladı.

Çorum İmar Komisyonu Raporu kabul edildi mi Haberi

Çorum İmar Komisyonu Raporu kabul edildi mi

Ramazan ayının da etkisiyle oldukça kısa sürdü.Toplantıda ilk olarak; Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile Yemekhane Birimi Yönetmeliği görüşüldü. Yönetmelikler, yapılan oylama sonucu oy birliğiyle görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Toplantıda kabul edildi.Toplantı isim verilmesi konusu ayrıca gayrimenkul satış, trampa ve takas konuda daha sonra bazı sunda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün İmar Komisyonu Raporu görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi. 


Çorum Tek Yıldız...