06 / 05 / 2024

Çorum Kellegöz Cami

Çorum Kellegöz Cami

Çorum’daki vakıf eserleri arasında yer alan Kellegöz Cami’ndeki restorasyon çalışmaları devam ediyor. 

Akkuş Gayrimenkul Beylikdüzü’nde cami ve kreş inşa edecek!

Alya markası ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe hayata geçirdiği nitelikli projeler aracılığıyla Beylikdüzü’nün gelişiminde öncü olan Akkuş Gayrimenkul, bölgeye 3 bin 296 metrekare büyüklükte kreş ve 3 bin 17 metrekare büyüklükte cami inşa  edecek.

Taksim Camii'nde çalışmalar tamamlanmak üzere!

17 Şubat 2017'de temeli atılan Taksim Camii'nde çalışmalar tamamlanmak üzere. Caminin inşaat çalışmaları hakkında bilgi veren  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, cami inşaatının yüzde 80-90 oranda bittiğini söyledi. 

Türk Kızılay'dan Çorum'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Çorum İli, Merkez İlçesi, Ulukavak Mahallesi, 2667 ada, 3 nolu parselde inşaat yapım işi ihale edecek.

Çorum'da inşa edilen yeni üniversite binası depreme dayanıksız çıktı!

Çorum'un İskilip ilçesinde Hitit Üniversitesi bağlı Meslek Yüksek Okuluna vatandaşların bağışlarıyla yeni bina inşa edildi. Devralınan binanın depreme dayanaksız olduğu öğrenildi. Yaklaşık 1.5 milyon TL harcanarak güçlendirilen binanın inşaatı bilinmeyen bir nedenden dolayı öylece bırakıldı.

Ankara Kızılay'a cami inşa edilmesi için protokol imzalandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Türkiye Diyanet Vakfı arasında, Kızılay'da cami inşa edilmesi için protokol imzalandı.

Çorum Mecitözü'nde acele kamulaştırma kararı!

Çorum Mecitözü'nde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çorum'da cami inşaatının çatısından düşen işçi öldü!

Çorum ilinin, İskilip ilçesine bağlı Harun köyünde cami inşaatından düşen işçi İbrahim Doğru hayatını kaybetti...

Sivas Kızılırmak İlkokulu'nun yıkılıp cami yapılması mecliste!

Sivas'ta bulunan Kızılırmak İlkokulu'nun yıkılarak yerine cami yapılması kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Karasu konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çorum Kellegöz Cami restorasyonu tam gaz! 

Çorum’daki vakıf eserleri arasında yer alan Kellegöz Cami’ndeki restorasyon çalışmaları devam ediyor. 

TOKİ Çorum 79 konut ihalesi 4 Temmuz'da!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çorum Mecitözü projesinin ihalesini 4 Temmuz'da gerçekleştirecek.

TOKİ Çorum Mecitözü 79 konut ihalesi 19 Haziran'da!

TOKİ Çorum İli, Mecitözü İlçesi, Camikebir Mahallesi 79 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Haziran 2019 tarihinde yapılacak...

TOKİ Çorum Mecitözü 20 soruda tüm detaylarıyla!    

TOKİ Çorum Mecitözü 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Çorum Mecitözü 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Çorum Mecitözü 2019 kurası ne zaman? İşte TOKİ Çorum Mecitözü 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Mahsun Kırmızıgül: Annem çalınan parayla cami yaptıracaktı!

Türkücü Mahsun Kırmızıgül’ün annesi Faike Bazencir'in 1,5 milyon TL'lik para ve ziynet eşyası çalınmıştı. Kırmızıgül, annesinin o parayı cami yaptırmak için biriktirdiğini söyledi.

Çorum Kellegöz Cami Haberi

Çorum Kellegöz Cami

Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında tarihi caminin minaresi ve duvarları yenileniyor. Çorum Hakimiyet'te yer alan habere göre, yaklaşık 520 bin TL’ye ihale edilen restorasyon dahilinde caminin çatı ve tavan tadilatının ardından sıva çalışmalarına geçilecek. 

180 gün sürmesi planlanan çalışmaların, projedeki revizyon değişikliğinin uygulanmasının ardından kısa sürede tamamlanacağı ve caminin en yakın zamanda yeniden ibadete sunulacağı kaydedildi.