06 / 05 / 2024

Çorum Kentpark başladı

Çorum Kentpark başladı

Çorum Belediyesi’nin en büyük yatırımları arasında yer alan Kentpark projesi start aldı. 25 milyon TL’ye mal olacak olan Kentpark projesi, 2017 yılında tamamlanacak.

TOKİ Çorum projesinin teslimleri başladı! 743 konut sahiplerini buluyor!

Çorum'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından emeklilere yönelik olarak hayata geçirilen 743 konutun teslimleri başladı.

TOKİ Çorum'da 1.888 TL taksitle konut satıyor! Başvurular başladı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Merkez projesi için başvurular başladı. Projeden 1.888 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

TOKİ Çorum Kuruçay başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorum Kuruçay projesinde yer alan 151 adet konut için başvuru dönemi başladı.

Çorum’da tarihi yapıların restorasyonu başladı!

Çorum'da Osmanlı döneminden miras kalan tarihi yapılarda restorasyon çalışmaları başladı. 

TOKİ Çorum Kuruçay orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kuruçay Mahallesi projesi için başvurular başladı.

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Dodurga alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Çorum Boğazkale alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Boğazkale projesindeki 69 konut için başvuru heyecanı başladı. 

TOKİ Çorum 2. Bölge alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum 2. Bölge alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Çorum Uğurludağ TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Uğurludağ 2019 projesi için başvuru dönemi başladı. Projede toplam 24 adet konut bulunuyor.

TOKİ Çorum Celilkırı başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Celilkırı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Çorum Kargı alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Çorum Kargı 2. Etap alt gelir grubu projesinde toplam 61 adet konut bulunuyor. Proje için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Çorum Kargı 2. Etap TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kargı projesinde toplam 50 adet konut bulunuyor. Projede yer alan daireler için başvurular bugün başladı.

Çorum Kentpark için yıkımlar başladı!

Çorum'da yapımı devam eden Kentpark projesi kapsamında yıkımlar başladı. Sağlık Müdürlüğü’nün yıkıldığı projede Valilik Ek Hizmet Binası’nında yıkılması gündeme geldi.

Çorum Kentpark başladı Haberi

Çorum Kentpark başladı

Çorum Belediyesi’nin en büyük yatırımları arasında yer alan Kentpark projesi start aldı. 25 milyon TL’ye mal olacak olan Kentpark projesi, 2017 yılında tamamlanacak. Hıdırlık mevkiinde yaklaşık 157 bin metrekare alan üzerinde yapılacak olan parkta çay bahçeleri, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, çocuklar için trafik eğitim parkı ve oyun alanları, açık hava konser alanı ve amfi tiyatro gibi eğlence, spor ve dinlence gibi çok amaçlı bölümler yer alacak. Tüm yaş gruplarından insanların dinlenebileceği, spor yapabileceği ve aileleriyle birlikte huzur içerisinde piknik yapabileceği bir park özelliği taşıyacak olan Kent Park, Çorum’un 100 yıllık yeşil alan ihtiyacını karşılayabilecek özellikte planlandı. Çorum’un park ihtiyacını karşılayacak, halkın şehrin stres ve gürültüsünden uzaklaşarak nefes alabileceği Kentpark’ın rekreasyon projesi için yurt içi ve yurt dışında incelemelerde de...