28 / 04 / 2024

TOKİ Çorum projesinin teslimleri başladı! 743 konut sahiplerini buluyor!

TOKİ Çorum projesinin teslimleri başladı! 743 konut sahiplerini buluyor!

Çorum'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından emeklilere yönelik olarak hayata geçirilen 743 konutun teslimleri başladı.



Çorum'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından emeklilere yönelik olarak hayata geçirilen 743 konut için teslim töreni düzenlendi.

Çorum Kuruçay Mahallesi'nde yer alan toplu konutlar için anahtar teslim töreninde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yetkilisi Ethem İlhan önemli açıklamalar yaptı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yetkilisi Ethem İlhan törende yaptığı açıklamada 743 konut, ticaret merkezi, cami ve büfenin anahtar teslimine bugünden itibaren başlandığını dile getirdi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yetkilisi Ethem İlhan, 2 günde bir blok teslim edecek biçimde hak sahiplerine anahtarlarını teslim edeceklerini dile getirdi.

Paylaşılan detaylara göre, daha sonra törende toplamda 4 hak sahibine temsili anahtar teslimleri gerçekleştirildi.

Merakla beklenen törene, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, AK Parti İl Başkanı Murat Günay ile vatandaşlar katılım sağladı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum'daki bir yeni projesi için daha düğmeye bastı.

TOKİ Çorum projesinin teslimleri başladı! 743 konut sahiplerini buluyor!

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum projesinde kaç konut yer alacak? TOKİ'nin Çorum projesi hangi ilçede inşa edilecek? Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum projesi kaç günde tamamlanacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

151 KONUTLUK YENİ PROJE MÜJDESİ

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan Çorum'a bir yeni proje daha geliyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre,  TOKİ  Çorum 2023 projesi Uğurludağ ilçesinde yükselecek. Verilen detaylara göre, toplamda 151 adet konutun yer aldığı projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, Çorum TOKİ 2023 projesi yer tesliminden sonra 400 takvim gününde tamamlanacak.

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuranlar dikkat!

TOKİ  Ankara  Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Ankara TOKİ Aşağıçavundur kuralarında son dakika! 

TOKİ'den bu ile 226 konutluk yeni proje müjdesi! 


Geri Dön