27 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuranlar dikkat!

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuranlar dikkat!

Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuru yapanlar söz konusu projenin kura çekilişi ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? 



THY Emlak Konut GYO İstanbul Arnavutköy kura çekimi tarihi ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, THY Emlak Konut kura çekilişi ile ilgili detaylar vatandaşların da gündeminde yer alıyor.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları tarafından inşa edilen sosyal konut projesi başvuruları geçtiğimiz Haziran ayında sona ermişti.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Arnavutköy Yenişehir evleri konut projesi başvuru tarihleri sona erdikten sonra kura çekilişi ile ilgili araştırmalar da başladı.

THY Emlak Konut GYO kurasından konut sahibi olan vatandaşlar 5 sene boyunca satış işlemi gerçekleştiremeyecek. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon seçenekleriyle satışa sunulan Emlak Konut Arnavutköy projesi evi olmayanları konut sahibi yapmayı hedefliyor. 

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy Yenişehir Projesi için başvuru yapan vatandaşlar projenin kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekiliş tarihi açıklandı mı? 

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuranlar dikkat!

Paylaşılan detaylara göre, THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri için kura çekilişi tarihi henüz açıklanmadı. Merakla beklenen başvuruların sona ermesinden sonra kura çekilişi tarihinin resmi internet sitesi üzerinden açıklanması bekleniyor.

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinde katılım şartlarını sağlayan başvuru sahipleri, kura çekilişi ile hak sahibi oldukları projeden, yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7 bin 500 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olabilecek.

Yine paylaşılan bilgilere göre, ilk sene için taksit ödemesi şu şekilde: 1 oda 1 salon konut için 7 bin 500 lira, 2 oda 1 salon konut için 10 bin lira ve 3 oda 1 salon konut için de 15 bin lira şeklinde açıklandı.
 

Emlak Konut GYO'nun Göktürk projesi iptal edildi! 2 milyar TL'lik dev proje için şok karar!

Konut kiralamalarında izin belgesi dönemi başlıyor!

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul'un ruhsatını aldı! Firuzköy'e 400 yeni konut geliyor!


Geri Dön