04 / 05 / 2024

Çorum OSB altyapı inşaat ihalesi 2017

Çorum OSB altyapı inşaat ihalesi 2017

Çorum Osmancık Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından altyapı inşaat ihalesi düzenleniyor. İhale 8 Haziran'da gerçekleşecek..

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi! Ankara ile Çorum arası 1.5 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin (YHT) 2024 yılında ihale edileceğini söyleyerek müjdeyi verdi. Yeni yüksek hızlı tren hattı ile Ankara il Çorum arasın 1.5 saat olacak.

Karabük OSB'de 35 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nca Karabük OSB'de altyapı yapım işi 35 milyon 73 bin 761 TL'ye kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak!

Gebze OSB-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nın yapımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Osmancık 218 konut ihalesi 19 Ağustos'ta!

Çorum İli Osmancık İlçesi 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Ağustos 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Boğazkale 79 konut ihalesi yarın!

Çorum İli Boğazkale İlçesi 79 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Boğazkale 79 konut ihalesi 11 Temmuz'da!

Çorum İli Boğazkale İlçesi 79 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum 79 konut ihalesi bugün!

Çorum İli, Mecitözü İlçesi, Camikebir Mahallesi 79 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çorum Mecitözü 79 konut ihalesi 19 Haziran'da!

TOKİ Çorum İli, Mecitözü İlçesi, Camikebir Mahallesi 79 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Haziran 2019 tarihinde yapılacak...

TOKİ Çorum Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Çorum İli Alaca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Çorum Alaca Hükümet Konağı 9 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Çorum İli Alaca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan 2019 tarihinde yapılacak.

Çorlu 1 OSB'de 42.1 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Çorlu 1 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Çorlu 1 OSB alınana ait altyapı yapım işini 42 milyon 154 bin 258 TL'ye ihale ediyor.

Çorum Alaca Hükümet Konağı ihalesi 9 Nisan'da!

Çorum İli Alaca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Çorum OSB altyapı inşaat ihalesi 2017 Haberi

Çorum OSB altyapı inşaat ihalesi 2017

Çorum Osmancık Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, altyapı yapım işi ihale ediyor. Kapalı zarf teklif alma usulü ile gerçekleşecek ihale 8 Haziran'da düzenlenecek. Keşif bedeli 9 milyon TL olarak belirlenen ihale için 634 bin 336 lira geçici teminat ödenmesi gerekecek.


ALTYAPI YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR

Çorum Osmancık Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığından:


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Müteşebbis Heyet Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan, Çorum Osmancık Organize Sanayi Bölgesi (47 Ha.) alanına ait altyapı yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.


1 - İdarenin Adresi                    :  Kızılırmak Mah. Adnan...