05 / 05 / 2024

Çorum OSB meslek yüksek okulu

Çorum OSB meslek yüksek okulu

Çorum Valisi Necmettin Kılıç, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’ne Meslek Yüksek Okulu inşa edileceğini açıkladı. Vali Kılıç, Türkiye’de çok sayıda Organize Sanayi Bölgesi’nde olmayan bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi. 

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

Konya OSB’ye Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Konya Organize Sanayi Bölgesi (KOS) ile Necmettin Erbakan Üniversitesi arasında yapılan anlaşma ile Konya OSB’ye Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu kurulacak.

Çorum'da inşa edilen yeni üniversite binası depreme dayanıksız çıktı!

Çorum'un İskilip ilçesinde Hitit Üniversitesi bağlı Meslek Yüksek Okuluna vatandaşların bağışlarıyla yeni bina inşa edildi. Devralınan binanın depreme dayanaksız olduğu öğrenildi. Yaklaşık 1.5 milyon TL harcanarak güçlendirilen binanın inşaatı bilinmeyen bir nedenden dolayı öylece bırakıldı.

Boş stadyumlara meslek liseleri açılacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, boş stadyumlara meslek liseleri açmaya hazırlanıyor. OSB’leri gezen Selçuk, “Hangi sektörde nasıl bir insan kaynağına ihtiyaç var, rapor hazırladık” diyor..

Anadolu OSB MYO eylülde kapılarını açacak

Anadolu Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) inşa edilen Türkiye'nin iş garantili ilk meslek yüksekokulu eylül ayı itibariyle kapılarını açacak.

İncesu OSB Bölgesi’ne Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ), Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ve Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nin ardından İncesu OSB Bölgesi’ne de Meslek Yüksekokulu kurulması için çalışmalar başladı. 

Çorum OSB için yatırım daveti!

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Organize Sanayi Bölgesi'nde sanayici ve işadamları ile bir araya geldi. Vali Kılıç, Çorum OSB’nin sahip olduğu alan itibariyle büyük yatırımlara açık olduğunu söyledi.

Malatya OSB'ye MYO inşa ediliyor!

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi alanına yaptırılan Organize Sanayi Meslek Yüksekokulu’nun inşaatı hızla devam ediyor. 30 bin 800 metrekarelik alanda yükselen Malatya OSB Meslek Yüksekokulu’nda sona geliniyor. 

Çorum OSB'ye Meslek Yüksek Okulu açılacak!

Çorum Valisi Necmettin Kılıç, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’ne Meslek Yüksek Okulu inşa edileceğini açıkladı. Vali Kılıç, Türkiye’de çok sayıda Organize Sanayi Bölgesi’nde olmayan bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi. 

Çorum Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Kampüsü açıldı!

Çorum’da Hitit Üniversitesi Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Kampüsü'nün açılışı yapıldı. Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik’e düzenlenen törende ‘Fahri Doktora’ ünvanı verildi.

Çerkezköy OSB'de baraj ve okul kurulacak!

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, istihdam ve eğitimde gelişme yaşatacak projeleri açıkladı. Çerkezköy OSB yönetimi, meslek lisesinden sonra bir de meslek yüksekokulu kurmaya hazırlanıyor.

Çorum OSB'de altyapı inşaat ihalesi 8 Haziran'da!

Çorum Osmancık Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından altyapı inşaat ihalesi düzenleniyor. İhale 8 Haziran'da gerçekleşecek..

Çorum Osmancık OSB’de arsa tahsisleri başladı!

Osmancık Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti sanayi parsellerinin birim fiyatını belirledi ve Çorum Osmancık OSB’de arsa tahsislerini başlattı.

Çorum OSB meslek yüksek okulu Haberi

Çorum OSB meslek yüksek okulu


Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çorum istihdam Kurulu Toplantısı’nda açıklamalar yapan Vali Necmettin Kılıç, Türkiye’de çok sayıda Organize Sanayi Bölgesi’nde olmayan bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

Çorum Valisi Kılıç, Organize Sanayi Bölgesi’ne hazineden 400 dönümlük arazinin tahsisi için çalışmalar yaptıklarını belirterek OSB'ye Meslek Yüksek Okulu açmak istediklerini açıkladı. 

Çorum Valisi Kılıç konu hakkında şu açıklamları yaptı;  “Oldukça geniş bir arazi. Buraya Meslek Yüksek Okulu yapacağız. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu olarak yapacağız ve üniversitemize teslim edeceğiz. Olabildiğince cazip ve gençlere hitap eden bir okul olmasını istiyoruz. Rekreasyon, peyzaj projeleri yurtları ve sosyal donatılarıyla desteklenen bir okul düşünüyoruz. Böyle bir çalışmanın içerisindeyiz. Böyle bir çalışma yürütüyoruz. Makine sanayi ve diğer sektörlere eğitimli işgücünün yetiştirilmesi amacıyla bir gayretimiz var” dedi.