28 / 04 / 2024

Çorum Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Kampüsü açıldı!

Çorum Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Kampüsü açıldı!

Çorum’da Hitit Üniversitesi Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Kampüsü'nün açılışı yapıldı. Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik’e düzenlenen törende ‘Fahri Doktora’ ünvanı verildi.



Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik'in katkılarıyla yapılan Hitit Üniversitesi Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Kampüsü'nün açılışı gerçekleştirildi. Avni Çelik, eğitime yapılan her katkının, ülkenin geleceğine yatırım anlamına geldiğini belirterek, “Türkiye’nin eğitimli insan potansiyeli arttıkça, gücümüze güç katacağız” dedi. 

 

Sinpaş Holding Başkanı Avni Çelik'in Çorum’a kazandırdığı Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Kampüsü, düzenlenen törenle eğitim ve öğretim hizmetine başlayacak.Törene Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sinan Çalışkan katıldı.  


“Eğitime destek, geleceğimize yatırımdır”


Açılış töreninde konuşan Çelik, bugüne kadar Türkiye’ye çok sayıda yenilikçi gayrimenkul projeleri kazandırmaktan mutluluk duyduğunu ancak eğitime yaptığı katkıların çok büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Türkiye, son yıllarda her alanda çok önemli gelişmeler kaydetti ancak daha önümüzde çok yol var. Ülkemizin hedeflediği yüksek seviyeye ulaşması için en önemli unsur, eğitimdir. Türkiye’nin eğitimli insan potansiyeli arttıkça, gücümüze güç katacağız. Bu nedenle biz de eğitime her türlü desteği sağlamayı, öncelikli sorumluluklarımız arasında görüyoruz. Eğitime yapılan katkı, Türkiye’nin geleceğine yatırımdır. Kampüsümüz, Çorum’a ve ülkemize hayırlı olsun.”


Geri Dön