04 / 05 / 2024

Çorum Stadı ne olacak

Çorum Stadı ne olacak

AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, “Stadın satışına itiraz ve hukuk yolu açıktır. Müdahil olma yetkimiz yok.” dedi.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Çorum Havalimanı ne zaman tamamlanacak?

Çorum Havalimanı'nın tamamlanma tarihine ve ile ne zaman demir yolu hattı yapılacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sunat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Çorum Uğurludağ 2019 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Çorum Uğurludağ 2019 kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri mevcut.

TOKİ Çorum Kuruçay 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Çorum Kuruçay 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusununu yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 699 konut bulunuyor.

Çorum Uğurludağ TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Çorum Uğurludağ TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 24 adet konut bulunuyor.

TOKİ Çorum Uğurludağ 2019 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Çorum Uğurludağ 2019 kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtını haberimizde yer alıyor. Proje için başvurular geçtiğimiz günlerde başladı.

Yeni Adana Stadı ne zaman açılacak?

Yeni Adana Stadının faaliyete gireceği tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kocuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çorum Belediyesi Sosyal Tesisleri yeniden açılıyor!

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi’ne ait sosyal tesisleri inceledi.

Eryaman Stadı ne zaman açılacak?

Ankara'da inşası devam eden Eryaman Stadı'nın, liglerin ikinci yarısında oynanacak maçlara hazır hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

TOKİ Çorum Kargı alt gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Çorum Kargı alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 daireler bulunuyor.

Çorum Stadı ne olacak Haberi

Çorum Stadı ne olacak

Stadyum yeri satış ihalesi ile ilgili milletvekillerine yönelik eleştirilere cevap veren Bağcı, "İlimiz Merkezinde yer alan Turan Kılıççıoğlu Stadı, Kapalı Spor Salonu, Güreş Eğitim Merkezi, Tenis Kortları, Voleybol ve Basketbol Sahaları, Sentetik Çim Saha, Müştemilatları ve Amatör Spor Kulüpleri tarafından kullanılan spor altyapılarının da içinde bulunduğu 55 bin metrekarelik taşınmazın Çorum Belediye Meclisi kararı sonucu ihale yoluyla kar paylaşımı yöntemi ile satışı hiç kuşkusuz sporseverlerin ve Çorumluların önemle ve duyarlılıkla takip ettiği bir husus olduğu kadar bizler tarafından da takip edilmektedir.


İdarecilerin ve karar süreçlerindeki seçilmiş şahsiyetlerin kararlarında kamu yararı gözetmesi temel ilke olması gereği ortadadır.


Diğer taraftan, kaldırılması kararı alınan mevcut statlar ve spor altyapılarına karşılık şehrimizin imar planları ve genişleme alanlarına uygun yerlerinde daha modern spor altyapılarının yapılması şartına...