17 / 05 / 2024

Çorum Stadı nerede

Çorum Stadı nerede

Çorum Stadı'nın millet bahçesi olması için Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teklif sunuldu. Mevcut stat ve spor salonunun Gençlik Spor Bakanlığı’na devredilecek.

Çorum Şehir Stadı açıldı!

160 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen stadyum, Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'taki Çorum FK-Manisa FK maçıyla hizmete açıldı.

Çorum'un yeni stadı açılıyor!

Çorum Belediyesi tarafından hayata geçirilen 15 bin kişilik stadyum, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hizmete açılacak.

10 soruda TOKİ Çorum 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Çorum 50 bin konut kampanyası 2019 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ Çorum 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Çorum 50 bin konut projesi fiyatları ne kadar? TOKİ Çorum 50 bin konut nerede inşa edilecek? İşte 10 soruda TOKİ Çorum 50 bin konut kampanyası 2019...

Çorum'un yeni stadında çim serimi başladı!

Çorum Belediyesi tarafından inşa edilen yeni statta sona yaklaşılıyor. 15 bin kişilik yeni statta yerli çimin serilmesine başlandı.

Çorum Stadı millet bahçesi mi olacak?

Çorum Stadı'nın millet bahçesi olması için Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teklif sunuldu. Mevcut stat ve spor salonunun Gençlik Spor Bakanlığı’na devredilecek.

Çorum Stadı ligin ikinci yarısında açılacak!

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, inşaatı süren yeni şehir stadyumundaki inşaat çalışmalarını inceledi.

Çorum Atletizm Stadı'nın yüzde 60'ı tamam!

TOKİ'de yapımı süren Atletizm Stadı'nın yapımı sürüyor. Stadın fiziki olarak yüzde 60'ının tamamlandığı ve yeni yılda hizmete hazır açılacağı belirtildi. Stadın toplam maliyeti 4 milyon lira olacak.

Çorum Alaca 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Çorum Alaca Belediyesi'nin TOKİ ortaklığıyla hayata geçirdiği Çorum Alaca 2. Etap projesinde sona gelindi. Peki, Çorum Alaca 2. Etap TOKİ kurası nerede?

TOKİ Çorum Kargı kurası nerede?

2013 yılında inşaat çalışmalarının başladığı projede kura heyecanı başladı. Peki TOKİ Çorum Kargı kurası nerede?

TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kurası nerede?

Çorum Alaca Belediyesi'nin katkılarının da bulunduğu projede 220 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kurası nerede?

Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası nerede?

Toplam 243 adet konuttan oluşan proje 1 milyon TL yatırım değerine sahip. Peki Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası nerede?

Çorum Alaca TOKİ 2.Etap kurası nerede?

Toplamda 220 adet dairenin satışta olduğu proje kura çekilişi 24 Eylül'de yapılacak. Peki Çorum Alaca TOKİ 2.Etap kurası nerede?

TOKİ Çorum Kargı kura çekimi nerede?

Toplamda 1 milyon TL yatırım değerine sahip olan proje 243 adet daire satışta. Peki TOKİ Çorum Kargı kura çekimi nerede?

Çorum Stadı nerede Haberi

Çorum Stadı nerede

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Stadı'nın millet bahçesi olması için Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teklif sunduklarını söyledi. 

Çorum Hakimiyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, mevcut stadyumun yeri ile ilgili teklifte bulunduklarını belirten Ceylan, “Milletvekillerimiz ve belediye başkanımız ile yaptığımız istişare ile mevcut stat ve spor salonunun Gençlik Spor Bakanlığı’na devredilmesi söz konusu. Bakanımız ile yaptığımız görüşmede yeni stat yapıldığında mevcut stadın Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilmesi ile belediyemizin bakanlık adına oraya Millet Bahçesi yapması için bir teklif sunduk. Konuyu Bakanımız değerlendiriyor. Muhtemelen bir sonuç alacağız buradan” açıklamasında bulundu.

Alana konut yapılmayacağını belirten Ceylan; “Mevcut stadın yerine sadece yeşil alan park değil, konferans salonları, engelli eğitim merkezleri, kütüphanelerin olduğu bir sosyal alan düşünüyoruz. Şehrin geleceği bizim...