03 / 05 / 2024

çorum stadyum inşaatı

çorum stadyum inşaatı

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılacak olan stadyumun yapım ihalesini kazanan İstanbul merkezli Çakır inşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi ile yapım sözleşmesi imzalandı. Stadyum 810 günde tamamlanacak.

İnşaat sektörü ile istihdamda artış yaşandı! 

MÜSİAD Çorum şubesinin 4. olağan genel kuruluna katılan MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, inşaat sektörünün istihdamın artmasına katkısı olduğunu dile getirdi. 

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

Türk Kızılay'dan Çorum'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Çorum İli, Merkez İlçesi, Ulukavak Mahallesi, 2667 ada, 3 nolu parselde inşaat yapım işi ihale edecek.

Çorum'da inşa edilen yeni üniversite binası depreme dayanıksız çıktı!

Çorum'un İskilip ilçesinde Hitit Üniversitesi bağlı Meslek Yüksek Okuluna vatandaşların bağışlarıyla yeni bina inşa edildi. Devralınan binanın depreme dayanaksız olduğu öğrenildi. Yaklaşık 1.5 milyon TL harcanarak güçlendirilen binanın inşaatı bilinmeyen bir nedenden dolayı öylece bırakıldı.

Tekirdağ'da inşaatına başlanan şehir stadyumu mecliste!

Tekirdağ ilinde inşaatına başlanan buz pisti ve şehre stadyum yapılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çorum'da cami inşaatının çatısından düşen işçi öldü!

Çorum ilinin, İskilip ilçesine bağlı Harun köyünde cami inşaatından düşen işçi İbrahim Doğru hayatını kaybetti...

Çorum'da inşa edilmeyen kreş için 477 bin TL mi ödendi?

Çorum Belediyesi 2017'de bir caminin alt katına Gündüz Bakım evi (kreş) yaptırmak için 477 bin TL bedelli ihale açtı. İhaleyi kazanan firma, iddialara göre kreş inşaatına başlamadı.

Çorum 112 Acil Çağrı Merkezi binasının inşaatı tamamlandı!

2016 yılında yapımına başlanan 112 Acil Çağrı Merkezi’nin binasının inşaatı tamamlandı. 7 milyon TL'ye mal olan bina hizmete girdi.

Hitit Üniversitesi MYO kampüsünün inşaatı 9 ayda bitirilecek!

Çorum Sungurlu’ya gelen Vali Mustafa Çiftçi, KYK Yurdu ziyaretinden sonra, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüs inşaatını inceledi. Vali Çiftçi, inşaatın 9 aya kadar biteceğini söyledi.

Diyanet'ten ÇOMÜ cami inşaatına 1 milyon TL destek!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Çorum Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Terzioğlu Yerleşkesi’nde yapıma başlanan cami inşaatı için 1 milyon TL'lik destek sağlayacağını açıkladı.

TOKİ'nin Çorum'daki inşaatı durdu mu?

TOKİ tarafından Çorum'un Kuruçay Yolu Silm Kent mevkiinde başlayan toplu konut inşaatının durduğu iddia edildi. 752 adet konuttan oluşan inşaat alanında bir süredir çalışmalara ara verildiği belirtildi.

Sungurlu T Tipi Kapalı Cezaevi'nin inşaatı hızlandı!

Çorum'un Sungurlu ilçesinde inşaatı süren ceza infaz kurumunun yapımı hızla devam ediyor. İnşaatı 16 Haziran 2017'de başlayan cezaevinin 700 günde bitirilmesi planlanıyor.

Çorum Sungurlu’da cezaevi inşaatı devam ediyor!

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sungurlu’da bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulundu.Kavuncu  400 kişilik açık ve 1200 kişilik T tipi kapalı ceza infaz kurumunn inşaatını gezdi...

çorum stadyum inşaatı Haberi

çorum stadyum inşaatı

Yeni yapılacak olan stadyum alanının, mevcut Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadyumu ve Spor Kompleksi'nin tamamından daha büyük olacağını, projenin tamamının Belediye'nin öz kaynaklarıyla yapılacağını belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 'Yeni stadyum yaklaşık 72 bin m2 arsa üzerine yapılacak. Ocak ayı içerisinde gerçekleşen stadyum ihalesine dört firma teklif vermişti, yapılan değerlendirme sonucu uygun teklifi veren İstanbul merkezli Çakır İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi ile yapım sözleşmesi imzalandı. Projeyi 810 gün gibi bir sürede tamamlayacağız" dedi. 


Tam teşekküllü bir spor kompleksi inşa ediyoruz 

Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadı'nın, 9 bin seyirci kapasiteli ve sadece protokol tribününün kapalı olduğunu ifade eden Başkan Külcü: "Yeni yapılacak olan stadımız 15 bin seyirci kapasiteli, tribünlerin de tamamının üstü kapalı olacak. Günümüzün ihtiyacını karşılayacak şekilde planlanan modern stadyumda gece...